Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки се съгласявате с тях.

Басейн 2.44м./0.76м. с надувем борд без филтър, Quick Set

Басейн 2.44м./0.76м. с надувем борд без филтър, Quick Set
Басейн Summer Waves Quick Set 244см. / 76см. с надувем борд, без филтър.Бърз и лесен монтаж.Качествена изработка от 3-слойно PVC.Капацитет на водата при 80% напълване 2388 литра.Този летен модел басейн с надуваем ринг e направен от два слоя от много трайна PVC пластмаса със здрава..
69.00лв.
89.00лв.
Без данък: 69.00лв.
  • Наличност: Разпродаден
  • Модел: Басейн 244см. / 76см. с надувем борд без филтър. Summer Waves
  • Тегло: 6.00kg

Басейн Summer Waves Quick Set 244см. / 76см. с надувем борд, без филтър.

Бърз и лесен монтаж.

Качествена изработка от 3-слойно PVC.

Капацитет на водата при 80% напълване 2388 литра.

Този летен модел басейн с надуваем ринг e направен от два слоя от много трайна PVC пластмаса със здрава полиестерна вътрешна мрежа между слоевете от PVC, за да допринесат за издръжливостта и дългият живот на линера.

Басейна е снабден с удобен бързо изпускащ дренажен куплунг, който се закрепва към маркуч за връзка с градината.

Този басейн не е предназначен да има система за филтриране и няма отвори на страничните стени.
Преди да сглобите басейна си, препоръчваме да оставите облицовката на слънце за около два часа, така че да се нагрее и да се поддава на разтягане, за да се изгладят бръчките и да се улесни настройването.
Капацитет на басейна при 80% = Приблизително 2300 литра

Не оставяйте деца сами в басейна!

В зависимост от Вашето предпочитание, може да получите избрания артикул по следните начини:

  • Доставка до офис на куриерска фирма Еконт– ако избрали сте доставка до офис на Еконт, поръчката ви ще бъде изпратена до избран офис на куриерската фирма, който трябва да посетите, за да заплатите в брой „Наложения платеж“ и да получите пратката си. Срока на доставка е до три работни дни. Когато пратката пристигне в офиса, ще получите известяващ за това SMS на телефонния си номер. Винаги изпращаме пратките със застраховка (декларирана стойност) и опция „Преглед“.
  •  Доставка до Вашия адрес с куриерска фирма Еконт ако сте избрали доставка до вашия адрес, артикула ви ще бъде доставн до адреса, който сте посочили в рамките на деня за доставка във вашето населено място на куриера. Заплащането е от получателя в брой с Наложен платеж.  Когато пратката е в куриер, ще получите известяващ за това SMS на телефонния си номер. Винаги изпращаме пратките със застраховка (декларирана стойност) и опция „Преглед“.

  •  Лично получаване в София  - може да вземете  вашия артикул в удобно време и място след предварителна уговорка. Заплащането е в брой срещу касов бон от търговеца. 

За въпроси може да се свържете с нас на телефон  0893501644 или писмено на info@o-gift.eu,  а ние ще ви отговорим при първа възможност.