Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки се съгласявате с тях.

Смесител за умивалник, стоящ, цинков, едноръкохватков СМАРТ

Смесител за умивалник, стоящ, цинков, едноръкохватков СМАРТ
Смесител за умивалик със стоящ монтаж, изработено от цинк с нормален аераторт и затварящ механизъм Ø35. Включени са и 2 гъвкави връзки G3/8" за присъединяване с дължина 40 см, Средства нужни за монтаж и сифон G1 ¼ с изпразнител.Гаранция 2 години!!..
24.00лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Смесител за умивалник, стоящ, цинков, едноръкохватков SMART
  • Тегло: 1.00kg

Поръчка с телефон

Антибот

Смесител за умивалик със стоящ монтаж, изработено от цинк с нормален аераторт и затварящ механизъм Ø35. Включени са и 2 гъвкави връзки G3/8" за присъединяване с дължина 40 см, Средства нужни за монтаж и сифон G1 ¼ с изпразнител.

Гаранция 2 години!!

В зависимост от Вашето предпочитание, може да получите избрания артикул по следните начини:

  • Доставка до офис на куриерска фирма Еконт– ако избрали сте доставка до офис на Еконт, поръчката ви ще бъде изпратена до избран офис на куриерската фирма, който трябва да посетите, за да заплатите в брой „Наложения платеж“ и да получите пратката си. Срока на доставка е до три работни дни. Когато пратката пристигне в офиса, ще получите известяващ за това SMS на телефонния си номер. Винаги изпращаме пратките със застраховка (декларирана стойност) и опция „Преглед“.
  •  Доставка до Вашия адрес с куриерска фирма Еконт ако сте избрали доставка до вашия адрес, артикула ви ще бъде доставн до адреса, който сте посочили в рамките на деня за доставка във вашето населено място на куриера. Заплащането е от получателя в брой с Наложен платеж.  Когато пратката е в куриер, ще получите известяващ за това SMS на телефонния си номер. Винаги изпращаме пратките със застраховка (декларирана стойност) и опция „Преглед“.

  •  Лично получаване в София  - може да вземете  вашия артикул в удобно време и място след предварителна уговорка. Заплащането е в брой срещу касов бон от търговеца. 

За въпроси може да се свържете с нас на телефон  0893501644 или писмено на info@o-gift.eu,  а ние ще ви отговорим при първа възможност.