Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки се съгласявате с тях.

Смесител за умивалник, стоящ, месингов, едноръкохватков, черен, ЛАЙФ БЛЕК

Смесител за умивалник, стоящ, месингов, едноръкохватков, черен, ЛАЙФ БЛЕК
Смесител за умивалник със стоящ монтаж, изработен от месинг с черен цвят и специален дизайн и покритие за лесно премахване на варовика и лесно почистване. Пестене на енергия и вода. Система за лесен монтаж с инструкции и всички необходими части. Водоспестяващ аератор.Минимален дебит..
100.00лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Смесител за умивалник, стоящ, месингов, черен, LIFE BLACK
  • Тегло: 1.00kg

Поръчка с телефон

Антибот

Смесител за умивалник със стоящ монтаж, изработен от месинг с черен цвят и специален дизайн и покритие за лесно премахване на варовика и лесно почистване. Пестене на енергия и вода.
Система за лесен монтаж с инструкции и всички необходими части. Водоспестяващ аератор.

Минимален дебит вода за минута- 5,7литра.

Включва: керамичен затварящ механизъм Ø35 Sedal, душ слушалка+ държач, смесител, 2 гъвкави връзки G3/8’’ за присъединяване 40см, клик-клак сифон G 1/4.

10 години гаранция!

В зависимост от Вашето предпочитание, може да получите избрания артикул по следните начини:

  • Доставка до офис на куриерска фирма Еконт– ако избрали сте доставка до офис на Еконт, поръчката ви ще бъде изпратена до избран офис на куриерската фирма, който трябва да посетите, за да заплатите в брой „Наложения платеж“ и да получите пратката си. Срока на доставка е до три работни дни. Когато пратката пристигне в офиса, ще получите известяващ за това SMS на телефонния си номер. Винаги изпращаме пратките със застраховка (декларирана стойност) и опция „Преглед“.
  •  Доставка до Вашия адрес с куриерска фирма Еконт ако сте избрали доставка до вашия адрес, артикула ви ще бъде доставн до адреса, който сте посочили в рамките на деня за доставка във вашето населено място на куриера. Заплащането е от получателя в брой с Наложен платеж.  Когато пратката е в куриер, ще получите известяващ за това SMS на телефонния си номер. Винаги изпращаме пратките със застраховка (декларирана стойност) и опция „Преглед“.

  •  Лично получаване в София  - може да вземете  вашия артикул в удобно време и място след предварителна уговорка. Заплащането е в брой срещу касов бон от търговеца. 

За въпроси може да се свържете с нас на телефон  0893501644 или писмено на info@o-gift.eu,  а ние ще ви отговорим при първа възможност.