Модел: Басейн Лукс + всички аксесоари, 457см./122 см.
Наличност: Наличен
997.00лв. 1,450.00лв.

Количество

Prism Frame е басейн от последно поколение с подобрена облицовка и сив цвят на дърво, подсилена стоманена конструкция с покритие против ръжда. Артикул, включващ покривало, подложка за земята под басейна, стълба и филтърна помпа. Идеален за релаксиращи моменти със семейството или приятелите. Intex 26742 надземен модел басейн, благодарение на широките си размери и безспорното си качество, може да подхожда на всеки повод, независимо дали става въпрос за парти в градината с приятели или интимно плуване в неделя следобед.

Модел 26742.

Иновативната облицовка SUPER-TOUGH ™ е комбинирана с иновативна устойчива на ръжда стоманена конструкция. Това прави басейна с много дълъг експлоатационен живот дори след интензивна употреба. Басейнът Intex 26742 е по-дебел и има по-голяма секция от традиционните модели Prism, за да увеличи устойчивостта на водно налягане и употреба от потребителя. PVC технологията SUPER-TOUGH ™ и се състои от три слоя: вътрешен и външен слой в дебел, устойчив PVC и междинен слой от полиестер. Всички ръбове са заоблени, за да се гарантира безопасността на децата.

Въпреки размерите си, инсталирането на тръбния басейн никога не е било по-лесно! С няколко прости стъпки и използвайки включеното ръководство с подробни инструкции, можете лесно да инсталирате своя басейн. Препоръчва се да сглобите артикула на двама души и следвайки инструкциите стъпка по стъпка, басейнът ще бъде готов за 45 минути. Всичко, което трябва да направите, е да свържете филтрационната помпа, да напълните басейна и той е готов за употреба!

Размер: Диаметър 457см. / Дълбочина 122 см.

Троен слой PVC SUPER-TOUGH ™ и обработена стомана, устойчив на ръжда и корозия. SUPER-TOUGH ™ трислойно PVC: един вътрешен и един външен слой в дебело PVC и един междинен слой от полиестер.

Цвят: сив, дървесен ефект

Капацитет: 16 805 L при 90%

Басейнът е снабден със следните аксесоари:

Стълба с подвижни стъпала

3,785 л / ч филтрираща помпа за вода (препоръчва се за използване с този басейн: 5/6 часа на ден)

Подложка за земята, която трябва да се постави под басейна.

Free shipping

Доставка с куриер до 2 работни дни!

Money

Направи запитване за покупка на повече бройки!

Delivery

Опция за лично взимане в София!