Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки се съгласявате с тях.

Комплект за баня - Смесител, Душ слушалка с 3 функции, Душ пита тънка, Хром-PL104HE-1D

Комплект за баня - Смесител, Душ слушалка с 3 функции, Душ пита тънка, Хром-PL104HE-1D
Описание на душ комплект: Смесител, Душ слушалка с 3 функции, Душ пита ултратънка, ХромМодел на Cascada PL104HE-1D Тръбно окачване със смесител 3 функцииДуш слушалка с 3 функции Ултра тънка душ пита с диаметър 200мм 1.5м хромиран шлаух Месингов смесител с превключвател Регулируема височина: ..
280.00лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Смесител, Душ слушалка, Душ пита Хром-PL104HE-1D
  • Тегло: 5.00kg

Поръчка с телефон

Антибот

Описание на душ комплект:

Смесител, Душ слушалка с 3 функции, Душ пита ултратънка, Хром

Модел на Cascada PL104HE-1D 

Тръбно окачване със смесител 3 функции

Душ слушалка с 3 функции

Ултра тънка душ пита с диаметър 200мм

1.5м хромиран шлаух

Месингов смесител с превключвател

Регулируема височина: 860-1280 мм

Регулируема височина на държача на душ слушалката

В зависимост от Вашето предпочитание, може да получите избрания артикул по следните начини:

  • Доставка до офис на куриерска фирма Еконт– ако избрали сте доставка до офис на Еконт, поръчката ви ще бъде изпратена до избран офис на куриерската фирма, който трябва да посетите, за да заплатите в брой „Наложения платеж“ и да получите пратката си. Срока на доставка е до три работни дни. Когато пратката пристигне в офиса, ще получите известяващ за това SMS на телефонния си номер. Винаги изпращаме пратките със застраховка (декларирана стойност) и опция „Преглед“.
  •  Доставка до Вашия адрес с куриерска фирма Еконт ако сте избрали доставка до вашия адрес, артикула ви ще бъде доставн до адреса, който сте посочили в рамките на деня за доставка във вашето населено място на куриера. Заплащането е от получателя в брой с Наложен платеж.  Когато пратката е в куриер, ще получите известяващ за това SMS на телефонния си номер. Винаги изпращаме пратките със застраховка (декларирана стойност) и опция „Преглед“.

  •  Лично получаване в София  - може да вземете  вашия артикул в удобно време и място след предварителна уговорка. Заплащането е в брой срещу касов бон от търговеца. 

За въпроси може да се свържете с нас на телефон  0893501644 или писмено на info@o-gift.eu,  а ние ще ви отговорим при първа възможност.