Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки се съгласявате с тях.

Барбекю, Скара на открито

Капан с незасъхващо лепило за мишки и плъхове
-42 %
Капан за мишки с лепило, което е незасъхващо. Подходяща е и за плъхове.Избавете се от досадните вредители и гризачи с капана с незасъхващо лепило за мишки и плъхове 1. Този капан е силно ефективен и представлява надеждно решение в борбата срещу вредителите. Със своята нова генерация, капанът е ..
2.99лв. 5.15лв.
Комплект Прибори за Барбекю 5 в 1 Bbkit InnovaGoods Комплект Прибори за Барбекю 5 в 1 Bbkit InnovaGoods
-42 %
InnovaGoods е тук да ви помогне да направите готвенето по-лесно и забавно, като ви предложи най-добрите нови стоки за кухнята ви, като Комплект Прибори за Барбекю 5 в 1 Bbkit InnovaGoods Kitchen Foodies! Открийте широка гама от висококачествени стоки, които се отличават със своята функционалност, еф..
49.62лв. 85.59лв.
Куфарче за Барбекю InnovaGoods (18 Части) Куфарче за Барбекю InnovaGoods (18 Части)
-42 %
Вече може да приготвяте най-добрите барбекюта като  професионалист с новото куфарче за барбекю InnovaGoods Home Garden (18 части)! Пълно и практично куфарче с всичко необходимо, за да се насладите на чудесни семейни барбекюта.Прибори от неръждаема стомана с дървени дръжки Устойчиво куфарче от P..
88.48лв. 152.62лв.
Луксозен Калъф с Инструменти за Барбекю BBQase InnovaGoods (6 Части) Луксозен Калъф с Инструменти за Барбекю BBQase InnovaGoods (6 Части)
-42 %
InnovaGoods предлага най-новите стоки за дома, като Луксозен Калъф с Инструменти за Барбекю BBQase InnovaGoods (6 Части) Home Garden! Открийте широка гама висококачествени продукти, които се отличават със своята функционалност, ефикасност и иновативен дизайн: осветление, съхранение, декорация, клима..
64.15лв. 110.66лв.
Мини Портативно Сгъваемо Барбекю на Дървени Въглища Foldecue InnovaGoods Мини Портативно Сгъваемо Барбекю на Дървени Въглища Foldecue InnovaGoods
-42 %
InnovaGoods предлага най-новите стоки за дома, като Мини Портативно Сгъваемо Барбекю на Дървени Въглища Foldecue InnovaGoods ! Открийте широка гама висококачествени продукти, които се отличават със своята функционалност, ефикасност и иновативен дизайн: осветление, съхранение, декорация, климатизация..
54.86лв. 94.64лв.
Мрежести Торби за Барбекю BBQNet InnovaGoods (опаковка от 2) Мрежести Торби за Барбекю BBQNet InnovaGoods (опаковка от 2)
-42 %
InnovaGoods е тук да ви помогне да направите готвенето по-лесно и забавно, като ви предложи най-добрите нови стоки за кухнята ви, като Мрежести Торби за Барбекю BBQNet InnovaGoods (опаковка от 2) Kitchen Foodies! Открийте широка гама от висококачествени стоки, които се отличават със своята функциона..
43.70лв. 75.39лв.
Подложка за Готвене за Фурна и Барбекю (Опаковка от 2) Подложка за Готвене за Фурна и Барбекю (Опаковка от 2)
-42 %
Представяме Ви подложката за готвене за фурна и барбекю  Kitchen Foodies (опаковка от 2)! Много е практична и може да се поставя на решетката на фурната като хартия за многократна употреба и на барбекюто като плоча, което улеснява приготвянето на някои храни (крехки или наря..
20.94лв. 36.12лв.
Преносимо Сгъваемо Барбекю за Въглища BearBQ InnovaGoods Преносимо Сгъваемо Барбекю за Въглища BearBQ InnovaGoods
-42 %
InnovaGoods предлага най-новите стоки за дома, като Преносимо Сгъваемо Барбекю за Въглища BearBQ InnovaGoods ! Открийте широка гама висококачествени продукти, които се отличават със своята функционалност, ефикасност и иновативен дизайн: осветление, съхранение, декорация, климатизация, градина, домаш..
57.90лв. 99.88лв.
Прибори за барбекю - комплект от 9 аксесоара + калъф Прибори за барбекю - комплект от 9 аксесоара + калъф
-42 %
АКСЕСОАРИ ЗА СКАРА + КАЛЪФИ ДО 9 АРТИКУЛА В КОМПЛЕКТ - комплектът принадлежности за барбекю включва всичко необходимо за любителско и по-професионално печене на скара. Тук намираме остър нож, вилица, както и шпатула, четка и щипки. Освен това комплектът включва и 4 шишчета - идеални за приготвяне н..
51.52лв. 88.87лв.
Термометър за скара и пушилня PK006 Термометър за скара и пушилня PK006
-42 %
ТЕРМОМЕТЪР ЗА СКАРА И ПУШЕНЕ Здрав термометър, изработен от неръждаема стомана, идеален за измерване на температурата в скара или в пушилнята - както по директен, така и по индиректен метод. Топлинният детектор е в областта между 1,3 см и 5 см от началото на шипа. Това е отличен инструмент, който ви..
8.17лв. 14.10лв.
Тефлонова подложка за скара 3 бр Тефлонова подложка за скара 3 бр
-42 %
ТЕФЛОНОВА ПОДЛИВКА ЗА СКАРА 3 БР ТЕФЛОНОВО ПОКРИТИЕ   - термична устойчивост (-200 до + 260 ° C, краткотрайна до 300 ° C), огнеупорна. Голямото предимство на тефлона е неговото незалепващо покритие, благодарение на което лесно можем да изпържим зеленчуци, яйца и месо върху него, без да е необх..
16.40лв. 28.30лв.
Тефлонова подложка за скара 5 бр Тефлонова подложка за скара 5 бр
-42 %
ТЕФЛОНОВА РЕЗЕРВАЦИЯ ЗА СКАРА 5 БР ТЕФЛОНОВО ПОКРИТИЕ   - термична устойчивост (-200 до + 260 ° C, краткотрайна до 300 ° C), огнеупорна. Голямото предимство на тефлона е неговото незалепващо покритие, благодарение на което лесно можем да изпържим зеленчуци, яйца и месо върху него, без да е нео..
22.30лв. 38.46лв.
Показани 1 от 12 | 14 (2 Страници)

Барбекю / Скара в градината. Малки и големи скари за огън, барбекюта, капаци, решетки, щипки и други аксесоари за чудесно барбекю. Вкусна храна, приготвена на открито с нашите барбекюта. Опитайте вкуса на храната, приготвена на огън.

В магазин o-gift.eu ще откриерте полезни и забавни предмети, подходящи за семейни подаръци, за вашето хоби, за изненади на приятели и роднини. Забавлявайте се, почивайте си, спортувайте, гответе и ремонтирайте с нас - www.o-gift.eu!

Тук ще намерите това което ви трябва за вашата баба, дядо, дете, жена, мъж и даже за домашния си любимец. За мама, татко и дете – дом, забавления и спорт от сърце!