Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки се съгласявате с тях.
Преглед преди плащане
за да сме максимално коректнии към Вас
Лесно връщане и замяна
за да сте спокойни за покупката си

Филтър за басейн Интекс, Тип H, 28602

Филтър за басейн Интекс, Тип H, 28602
Топ
Тагове: филтър , ТИП Н , Intex
Филтър за басейн Интекс, Тип H, 28602
Филтър за басейн Тип HНомер на артикула 28602 /29007/Филтър за помпа на басейн Интекс.Филтъра е конскуматив за помпи за басейни Интекс. Филтъра пречиства водата от мехнични замърсители.Тегло 0,5 кг..
15.00лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Филтър за басейн, тип H 28602, 29007
  • Тегло: 0.50kg

Поръчка само с телефон (за потребители, които нямат имейл и нямат регистрация в електронния магазин)

Антибот

Филтър за басейн Тип H

Номер на артикула 28602 /29007/

Филтър за помпа на басейн Интекс.

Филтъра е конскуматив за помпи за басейни Интекс.

Филтъра пречиства водата от мехнични замърсители.

Тегло 0,5 кг


В зависимост от Вашето предпочитание, може да получите избрания артикул по следните начини:

  • Доставка до офис на куриерска фирма Еконт– ако избрали сте доставка до офис на Еконт, поръчката ви ще бъде изпратена до избран офис на куриерската фирма, който трябва да посетите, за да заплатите в брой „Наложения платеж“ и да получите пратката си. Срока на доставка е до три работни дни. Когато пратката пристигне в офиса, ще получите известяващ за това SMS на телефонния си номер. Винаги изпращаме пратките със застраховка (декларирана стойност) и опция „Преглед“.
  •  Доставка до Вашия адрес с куриерска фирма Еконт ако сте избрали доставка до вашия адрес, артикула ви ще бъде доставн до адреса, който сте посочили в рамките на деня за доставка във вашето населено място на куриера. Заплащането е от получателя в брой с Наложен платеж.  Когато пратката е в куриер, ще получите известяващ за това SMS на телефонния си номер. Винаги изпращаме пратките със застраховка (декларирана стойност) и опция „Преглед“.

  •  Лично получаване в София  - може да вземете  вашия артикул в удобно време и място след предварителна уговорка. Заплащането е в брой срещу касов бон от търговеца. 

За въпроси може да се свържете с нас на телефон  0893501644 или писмено на info@o-gift.eu,  а ние ще ви отговорим при първа възможност.