Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки се съгласявате с тях.

Градински чадъри

Шатра Pop-up, бяла 3м/3м Шатра Pop-up, бяла 3м/3м
Ново
Градинска шатра с размери 3м. х 3м. в бял цвят.Pop-Up технологията означава, че само разгъвате конструкцията и шатрата е готова за употреба.Не се сглогява, само се разгъва. Лесно и удобно без инструменти.Pop-up е вид механизъм, с който за кратко време и минимални усилия имате сянка на двора си.Разме..
149.00лв.
Шатра Pop-up, синя 3м/3м Шатра Pop-up, синя 3м/3м
Ново
Градинска шатра с размери 3м. х 3м. в син цвят.Pop-Up технологията означава, че само разгъвате конструкцията и шатрата е готова за употреба.Не се сглогява, само се разгъва. Лесно и удобно без инструменти.Pop-up е вид механизъм, с който за кратко време и минимални усилия имате сянка на двора си.Разме..
149.00лв.
Чадър градински тип "Лале", метална стойка и механизъм, диам. 3 метра
-22 % -22 % Разпродаден
Чадър градински тип "Лале" с метална стойка и механизъм, диаметър 3 метра.Удобен и практичен поради регулируемата сянка, която може да прави.Има здрава метална стойка с механизъм. Изработен е от полиестер, който го прави по-здрав и непромокаем. Техническа характеристика:Диамeтър 3 м.Стойка мета..
129.00лв. 165.00лв.
Чадър за плаж ДВОЕН ПОКРИВ и чупещо рамо
-12 % -12 % Разпродаден
Голям плажен чадър с ДВОЕН ПОКРИВ за прохлада. Комфортен чадър на добра цена.Двойния покрив осигурява прохлада в задушното пространство под чадъра, като не намалява защитните функции на чадъра.За високите градуси, горещия пясък и вашата приятна почивка. Бъди подготвен за лятото!Размерa e 250см. (диа..
65.00лв. 74.00лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)