Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки се съгласявате с тях.

Чадър градински тип "Лале", метална стойка и механизъм, диам. 3 метра

Чадър градински тип "Лале", метална стойка и механизъм, диам. 3 метра
Чадър градински тип "Лале" с метална стойка и механизъм, диаметър 3 метра.Удобен и практичен поради регулируемата сянка, която може да прави.Има здрава метална стойка с механизъм. Изработен е от полиестер, който го прави по-здрав и непромокаем. Техническа характеристика:Диамeтър 3 м.Стойка метал с м..
129.00лв.
165.00лв.
  • Наличност: Разпродаден
  • Модел: Градински чадър тип "Лале", бежов, диаметър 3м.
  • Тегло: 14.00kg
Антибот

Чадър градински тип "Лале" с метална стойка и механизъм, диаметър 3 метра.

Удобен и практичен поради регулируемата сянка, която може да прави.

Има здрава метална стойка с механизъм. Изработен е от полиестер, който го прави по-здрав и непромокаем. 

Техническа характеристика:

Диамeтър 3 м.

Стойка метал с механизъм.

Материал полиестерно платно.

Цвят бяжов. 

Чадър градински Лале с метална стойка и механизъм 3м. е подходящ за вашата градина, двор, заведение, мероприятие и други.

Тегло 14 кг.

В зависимост от Вашето предпочитание, може да получите избрания артикул по следните начини:

  • Доставка до офис на куриерска фирма Еконт– ако избрали сте доставка до офис на Еконт, поръчката ви ще бъде изпратена до избран офис на куриерската фирма, който трябва да посетите, за да заплатите в брой „Наложения платеж“ и да получите пратката си. Срока на доставка е до три работни дни. Когато пратката пристигне в офиса, ще получите известяващ за това SMS на телефонния си номер. Винаги изпращаме пратките със застраховка (декларирана стойност) и опция „Преглед“.
  •  Доставка до Вашия адрес с куриерска фирма Еконт ако сте избрали доставка до вашия адрес, артикула ви ще бъде доставн до адреса, който сте посочили в рамките на деня за доставка във вашето населено място на куриера. Заплащането е от получателя в брой с Наложен платеж.  Когато пратката е в куриер, ще получите известяващ за това SMS на телефонния си номер. Винаги изпращаме пратките със застраховка (декларирана стойност) и опция „Преглед“.

  •  Лично получаване в София  - може да вземете  вашия артикул в удобно време и място след предварителна уговорка. Заплащането е в брой срещу касов бон от търговеца. 

За въпроси може да се свържете с нас на телефон  0893501644 или писмено на info@o-gift.eu,  а ние ще ви отговорим при първа възможност.