Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки се съгласявате с тях.

Доставка след избор от магазина

Вие сте с електронния магазин o-gift.eu !Срещу всеки артикул има форма за запитване, където може да ни попитате за наличности, цени на едно и цени на дребно. В случай, че харесате наш артикул, може да го закупите лично от нас или ще ви го изпратим по куриер с наложен платеж, като транспорта е за ваша сметка. Основен доставчик, с който работи електронния каталог O-GIFT.EU e куриерска фирма Еконт Експрес.

Ние не носим отговорност за забавени поръчки по вина на куриерската фирма. В случай, че имате забавена пратка по вина на куриерската фирма Ви съветваме да направите рекламация към тях за ненавременната услуга.

В зависимост от Вашето предпочитание за доставка, можете да получите избрания артикул по следните начини: ЛИЧНО ПОЛУЧАВАНЕ на избран артикул от представител на каталога o-gift.eu в удобно време и място след предварителна уговорка.

Доставка до офис на куриерска фирма (Еконт)

В случай че сте избрали доставка до офис на Еконт, поръчката Ви ще бъде изпратена до избран офис на куриерската фирма, който трябва да посетите, за да получите пратката си. Срока на доставка е до три работни дни. Когато пратката пристигне в офиса, ще получите известяващ за това SMS на телефонния си номер.

Доставка до точен адрес с куриерска фирма (Еконт)

Избрали сте доставка до врата, артикула Ви ще бъде доставна до адреса, който сте посочили в рамките на деня за доставка.Точния ден и час са според графика на куриерска фирма Еконт. 

Градски куриер - София

В случай, че адреса на доставката се намира в град София, има възможност за доставка на следващ работен ден (понеделник – петък). Тези доставки се извършват по запитване към нас.

  • Може да се свържете с нас на телефон 0893501644, писмено чрез формата "Запитване",  а ние ще Ви отговорим при първа възможност. Можете да ни пишете и тук  Контакт с нас.  
  • за да се свържете с нас използвайте и чат формата Mесинджър на нашата Фейсбук страница тук МЕСИНДЖЪР - ФЕЙСБУК - o-gift.eu