За връзка с нас телефон 0893 501644 или да пишете на info@o-gift.eu.


РЕКЛАМАЦИИ

1. Рекламация при явни дефекти се предявява в рамките на 3 работни дни след получаването на стоката, а при скрити дефекти - при откриването им, но не по-късно от срока на гаранцията им. Разхода за транспорт се поема от Търговеца. При рекламация Клиентът може да претендира за:

1.1.            Връщане на продукта и възстановяване на заплатената от Клиента сума в случай, че са констатирани липси, несъответствие с обявения размер, цвят или цена.

1.2.            Замяна на стоката – при констатирани производствени дефекти на стоката или грешно изпратен продукт.

2. Връщане или замяна на продукти, без установена причина за рекламация е възможно до 14 дни след получаването на стоката по чл.55 от ЗЗП. Връщането и замяната стават само ако продуктът или продуктите бъдат върнати в запазена оригинална опаковка и изправно състояние, неизползвани, с оставени на местата им етикети и касова бележка. Разходите по транспорт за връщане и/или замяна са за сметка на Клиента. Сумата за върнатата стока се възстановява до 30 дни от датата на приемане на стоката по банков път по сметка предоставена писмено от Клиента. Възстановява се стойността на продуктите. Не се възстановяват разходите за транспорт.

ГАРАНЦИЯ
Законовата гаранция на всички продукти е 3 месеца и започва да тече от датата на продажба. Гаранцията може да бъде изпълнена чрез ремонт или замяна по нашата преценка. Гаранцията не покрива повреди на износени части, повреждане или дефекти, причинени от неправилна употреба или поддръжка. Искове по гаранцията ще бъдат приемани, само ако стоката се изпрати напълно сглобена и добре опакована, както и с документ за продажба (касова бележка, товарителница от доставката с куриер). Разхода за транспорт се поема от Търговеца.

 

Free shipping

Доставка с куриер до 2 работни дни!

Money

Направи запитване за покупка на повече бройки!

Delivery

Опция за лично взимане в София!