Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки се съгласявате с тях.

Надуваем борд, розово фламинго

Надуваем борд, розово фламинго
Надуваема играчка - борд за водни забавления Розово фламинго INTEX Flamingo Ride-on Материал PVC Размер: 142 х 137 х 97 см. Тегло: 1.96кг. Възраст 3+ ..
51.00лв.
68.00лв.
Без данък: 51.00лв.
  • Наличност: Разпродаден
  • Модел: Розово фламинго, голям надуваем борд, 57558NP
  • Тегло: 5.00kg

Надуваема играчка - борд за водни забавления Розово фламинго INTEX Flamingo Ride-on

Материал PVC Размер: 142 х 137 х 97 см.

Тегло: 1.96кг.

Възраст 3+В зависимост от Вашето предпочитание, може да получите избрания артикул по следните начини:

  • Доставка до офис на куриерска фирма Еконт– ако избрали сте доставка до офис на Еконт, поръчката ви ще бъде изпратена до избран офис на куриерската фирма, който трябва да посетите, за да заплатите в брой „Наложения платеж“ и да получите пратката си. Срока на доставка е до три работни дни. Когато пратката пристигне в офиса, ще получите известяващ за това SMS на телефонния си номер. Винаги изпращаме пратките със застраховка (декларирана стойност) и опция „Преглед“.
  •  Доставка до Вашия адрес с куриерска фирма Еконт ако сте избрали доставка до вашия адрес, артикула ви ще бъде доставн до адреса, който сте посочили в рамките на деня за доставка във вашето населено място на куриера. Заплащането е от получателя в брой с Наложен платеж.  Когато пратката е в куриер, ще получите известяващ за това SMS на телефонния си номер. Винаги изпращаме пратките със застраховка (декларирана стойност) и опция „Преглед“.

  •  Лично получаване в София  - може да вземете  вашия артикул в удобно време и място след предварителна уговорка. Заплащането е в брой срещу касов бон от търговеца. 

За въпроси може да се свържете с нас на телефон  0893501644 или писмено на info@o-gift.eu,  а ние ще ви отговорим при първа възможност.