Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки се съгласявате с тях.

"Прохлада" - комплект басейн 305/76см. + Защитно покривало + Земна подложка

"Прохлада" - комплект басейн 305/76см. + Защитно покривало + Земна подложка
Комплект от: Семеен сглобяем, кръгъл градински басейн с метална рамка и размери 305 см. диаметър и 76 см. височина.Покривало за басейн с метална рамка. Подложка за поставяне под басейна.(28202 + 28030 + 28048)С конструкия от метална рамка. Подходящ за забавления във вашия двор и градина.Размери: диа..
298.00лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: басейн 305см / 76см. , покривало, подложка
  • Тегло: 33.00kg

Поръчка с телефон

Антибот

Комплект от: Семеен сглобяем, кръгъл градински басейн с метална рамка и размери 305 см. диаметър и 76 см. височина.
Покривало за басейн с метална рамка. 
Подложка за поставяне под басейна.

(28202 + 28030 + 28048)

С конструкия от метална рамка. Подходящ за забавления във вашия двор и градина.

Размери: диаметър 305 см. и дълбочина 76 см. Обем: 4485 литра.

Басейна се монтира се бързо и лесно, което улеснява сезонната употреба и дава възможност за пренасяне.

Изработен е от висококачествени материали, осигуряващи неговата стабилност и дълъг експлоатационен живот. 

Комплекта включва помпа и филтър за пречистване на водата.

Басейнът е с тръбна, стоманена конструкция и PVC линер. Изработен е от три пластов линер изграден от два слоя PVC и един слой армираща мрежа.

В комплекта е включен маркуч за свързване на помпата към басейна.

Подходящ за лица над 6 години. Не оставяйте  деца без придружител в басейна!

ПОКРИВАЛО ЗА БАСЕЙН С МЕТАЛНА РАМКА ДИАМЕТЪР 305см.

Аксесоар за басейн с предназначение да предотврати попадането на различни механични замърсявания, листа, насекоми, дъждовна вода или други в басейна. Покривалото обгръща горния ръб на басейна и се пристяга в края със специален шнур, прокаран по краищата му. То спомага и за по-дългото запазване на желаната температура на водата. Характеристики:Отлично прилепване.Шнур по краищата за притягане.Отвори за оттичане за предотвратяващи събирането на дъждовна вода.ПОКРИВАЛО ЗА БАСЕЙН МЕТАЛНА РАМКА, Intex 28030, 3.05mx0,25mТегло 7 кг.Аксесоар за басейн с предназначение да предотврати попадането на различни механични замърсявания, листа, насекоми, дъждовна вода или други в басейна. Покривалото обгръща горния ръб на басейна и се пристяга в края със специален шнур, прокаран по краищата му. То спомага и за по-дългото запазване на желаната температура на водата.

Универсална подложка за сглобяеми и надуваеми градински басейни, която се постила на земята под басейна за да го предпазва от нараняване и да осигури по-дълъг експлоатационен живот. 

В зависимост от Вашето предпочитание, може да получите избрания артикул по следните начини:

  • Доставка до офис на куриерска фирма Еконт– ако избрали сте доставка до офис на Еконт, поръчката ви ще бъде изпратена до избран офис на куриерската фирма, който трябва да посетите, за да заплатите в брой „Наложения платеж“ и да получите пратката си. Срока на доставка е до три работни дни. Когато пратката пристигне в офиса, ще получите известяващ за това SMS на телефонния си номер. Винаги изпращаме пратките със застраховка (декларирана стойност) и опция „Преглед“.
  •  Доставка до Вашия адрес с куриерска фирма Еконт ако сте избрали доставка до вашия адрес, артикула ви ще бъде доставн до адреса, който сте посочили в рамките на деня за доставка във вашето населено място на куриера. Заплащането е от получателя в брой с Наложен платеж.  Когато пратката е в куриер, ще получите известяващ за това SMS на телефонния си номер. Винаги изпращаме пратките със застраховка (декларирана стойност) и опция „Преглед“.

  •  Лично получаване в София  - може да вземете  вашия артикул в удобно време и място след предварителна уговорка. Заплащането е в брой срещу касов бон от търговеца. 

За въпроси може да се свържете с нас на телефон  0893501644 или писмено на info@o-gift.eu,  а ние ще ви отговорим при първа възможност.