Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки се съгласявате с тях.

"Лесно 3 части" - басейн 305/76см+ соларно + защитно покривало

"Лесно 3 части" - басейн 305/76см+ соларно + защитно покривало
Разпродаден
"Лесно 3 части" - басейн 305/76см+ соларно + защитно покривало
Кръгъл басейн с надуваем борд + Соларно/термо покривало + Защитно покривалобасейна е модел наINTEX Easy Set, диаметър 305 / дълбочина 76 см.Готов за използване за 10 минути, просто го  разстелете на равна повърхност, надуйте горния пръстен, напълнете басейна с вода и се насладете на забавлението.Изр..
295.00лв.
  • Наличност: Разпродаден
  • Модел: Комплект Лесно от 3 части Easy Set 305/76
  • Тегло: 19.00kg

Поръчка с телефон

Антибот

Кръгъл басейн с надуваем борд + Соларно/термо покривало + Защитно покривало

басейна е модел наINTEX Easy Set, диаметър 305 / дълбочина 76 см.

Готов за използване за 10 минути, просто го  разстелете на равна повърхност, надуйте горния пръстен, напълнете басейна с вода и се насладете на забавлението.

Изработен от устойчив на пробиване трислоен материал.

(басейн 28122 + защитно покривало 28021+ соларно покривало за затопляне на водата 29021)

Характеристики на басейна:

Включена е двойно изолирана филтърна помпа на 220V. Дебит 1250 л/ч. Hydro Aeration Technology.

Басейн с надуваем пръстен.

Изключително лесен за употреба.

Изработен от устойчив на пробиване трислоен материал. 

Готов за използване за 10 минути.

Басейнът е с капацитет 3853 литра. 

Размер: диаметър 305 х дълбочина 76 см.

За деца над 6 години. Не оставяйте деца без придружител!

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕТО НА ЗАЩИТНОТО ПОКРИВАЛОТО Е ДА ПРЕДОТВРАТИ ПОПАДАНЕТО НА РАЗЛИЧНИ МЕХАНИЧНИ ЗАМЪРСЯВАНИЯ, ЛИСТА, НАСЕКОМИ, ДЪЖДОВНА ВОДА ИЛИ ДРУГИ В БАСЕЙНА. ПОКРИВАЛОТО ОБГРЪЩА ГОРНИЯ РЪБ НА БАСЕЙНА И СЕ ПРИСТЯГА В КРАЯ СЪС СПЕЦИАЛЕН ШНУР, ПРОКАРАН ПО КРАИЩАТА МУ. ПОКРИВАЛОТО СПОМАГА И ЗА ПО-ДЪЛГОТО ЗАПАЗВАНЕ НА ЖЕЛАНАТА ТЕМПЕРАТУРА НА ВОДАТА.

СОЛАРНОТО ПОКРИВАЛО - се използва за задържане на топлината на водата в басейна. Намалява изпаряването на водата.Термо покривалото стои върху повърхността на водата, като спомага за загряването и задържането на топлината на водата в басейна, за да имате по-голям комфорт при летните си забавления.


В зависимост от Вашето предпочитание, може да получите избрания артикул по следните начини:

  • Доставка до офис на куриерска фирма Еконт– ако избрали сте доставка до офис на Еконт, поръчката ви ще бъде изпратена до избран офис на куриерската фирма, който трябва да посетите, за да заплатите в брой „Наложения платеж“ и да получите пратката си. Срока на доставка е до три работни дни. Когато пратката пристигне в офиса, ще получите известяващ за това SMS на телефонния си номер. Винаги изпращаме пратките със застраховка (декларирана стойност) и опция „Преглед“.
  •  Доставка до Вашия адрес с куриерска фирма Еконт ако сте избрали доставка до вашия адрес, артикула ви ще бъде доставн до адреса, който сте посочили в рамките на деня за доставка във вашето населено място на куриера. Заплащането е от получателя в брой с Наложен платеж.  Когато пратката е в куриер, ще получите известяващ за това SMS на телефонния си номер. Винаги изпращаме пратките със застраховка (декларирана стойност) и опция „Преглед“.

  •  Лично получаване в София  - може да вземете  вашия артикул в удобно време и място след предварителна уговорка. Заплащането е в брой срещу касов бон от търговеца. 

За въпроси може да се свържете с нас на телефон  0893501644 или писмено на info@o-gift.eu,  а ние ще ви отговорим при първа възможност.