Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки се съгласявате с тях.

Мебели и Шатри

100LED L10720 соларна лампа 100LED L10720 соларна лампа
Разпродаден
100 LED СОЛАРНА ЛАМПА ШИРОКОЪГЪЛНО РАЗРЕЖДАНЕ КОНСТРУКЦИЯ 100 LED - лампата има до 100 светодиода, разположени в центъра и отстрани на устройството, благодарение на което светлината е много ярка и силна , което дава отлична видимост и подобрява комфорта при използване. Страничните светодиоди ще ви ..
14.04лв.
СЛЪНЧЕВА ЛАМПА ВОДОУСТОЙЧИВ - лампата е водоустойчива, поради което неблагоприятните метеорологични условия не влияят на нейната функционалност. То има IP65 водоустойчивост - защита срещу водна струя с интензитет 12,5 л/мин, излята от всяка страна . СЕНЗОР ЗА ДВИЖЕНИЕ PIR И СУДЪР - Лампата има сенз..
27.86лв.
160x80x75cm PE покривало за пейка 160x80x75cm PE покривало за пейка
Разпродаден
ГОЛЯМО КАРИЦЕ ЗА ГРАДИНСКИ ПЕЙКА СИЛНА - голямо и здраво покривало за градинска пейка е изработено от издръжлив материал, устойчив на дъжд и UV лъчение, който е PE с тегло 90-95 g/m2. УНИВЕРСАЛЕН - подходящ е и за други артикули, като велосипеди, столове, маси, дивани, дивани или маси и столове. Мо..
2.33лв.
СИЛНА СОЛАРНА УЛИЧНА ЛАМПА ЕНЕРГОСПЕСТЯВАНЕ / СЛЪНЧЕВО - представената соларна улична лампа е отличен и в същото време екологичен източник на енергия за всеки дом и градина. Достатъчно е да се монтира на всяко място, от което има достъп до слънчева енергия - без "оплитане" от електрически проводниц..
44.94лв.
InnovaGoods предлага най-новите стоки за дома, като 2 в 1 Акумулаторна Ракета за Убиване на Насекоми с Ултравиолетова Светлина KL Rak InnovaGoods ! Открийте широка гама висококачествени продукти, които се отличават със своята функционалност, ефикасност и иновативен дизайн: осветление, съхранение, де..
42.38лв.
люлеещо се щъркелово гнездо УДОБНО - люлката в бразилски стил е конструирана, за да осигури възможно най-голям комфорт по време на почивка. Има висока облегалка, дълга 47 см. Изработена е от памук с примес на полиестер, което я прави мека и приятна на допир, а прекарването на времето върху нея е уд..
107.79лв.
люлеещо се щъркелово гнездо УДОБНО - люлката в бразилски стил е конструирана, за да осигури възможно най-голям комфорт по време на почивка. Има висока облегалка, дълга 47 см. Изработена е от памук с примес на полиестер, което я прави мека и приятна на допир, а прекарването на времето върху нея е уд..
107.79лв.
InnovaGoods предлага най-новите стоки за дома, като 3 в 1 Сгъваема Градинска Пейка с Чанта за Инструменти Situl InnovaGoods ! Открийте широка гама висококачествени продукти, които се отличават със своята функционалност, ефикасност и иновативен дизайн: осветление, съхранение, декорация, климатизация,..
77.29лв.
LED соларен градински фонтан LED соларен градински фонтан
Очаквайте скоро
СЛЪНЧЕН ФОНТАН ЗА БАСЕЙНА• SOLAR – слънчевият панел и батерията осигуряват захранване директно от слънчева енергия. Това позволява използването на устройството без поддръжка. Осветлението се включва автоматично след тъмно. Лампата не изисква допълнителен източник на енергия, такова решение е ико..
18.74лв.
Ще Ви очарова новия LED фенер с колона Bluetooth InnovaGoods Gadget Tech! Много модерно и подвижно LED осветление, което може да се използва на закрито или в градини и на открито. Поради своя оригинален дизайн е перфектен като обстановка за партита и специални събития. Освен това неговата слаба свет..
68.38лв.
Показани 1 от 12 | 162 (14 Страници)

Градински мебели и шатри на отлични цени!