Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки се съгласявате с тях.

Градински чадъри

InnovaGoods предлага най-новите стоки за дома, като 2 в 1 Акумулаторна Ракета за Убиване на Насекоми с Ултравиолетова Светлина KL Rak InnovaGoods ! Открийте широка гама висококачествени продукти, които се отличават със своята функционалност, ефикасност и иновативен дизайн: осветление, съхранение, де..
42.38лв.
200 LED ЛАМПА ЗА РАСТЯВАНЕ НА РАСТЕНИЯ ПОДДЪРЖА ФОТОСИНТЕЗАТА - LED лампата за отглеждане на растения поддържа фотосинтезата, благодарение на което улеснява растежа и подхранването на растенията . Използването му ви позволява правилно да се грижите за растенията, които отглеждате и тяхната растител..
25.18лв.
люлеещо се щъркелово гнездо УДОБНО - люлката в бразилски стил е конструирана, за да осигури възможно най-голям комфорт по време на почивка. Има висока облегалка, дълга 47 см. Изработена е от памук с примес на полиестер, което я прави мека и приятна на допир, а прекарването на времето върху нея е уд..
107.79лв.
InnovaGoods предлага най-новите стоки за дома, като 3 в 1 Сгъваема Градинска Пейка с Чанта за Инструменти Situl InnovaGoods ! Открийте широка гама висококачествени продукти, които се отличават със своята функционалност, ефикасност и иновативен дизайн: осветление, съхранение, декорация, климатизация,..
77.29лв.
3,6х3,6 м сенник платно - сив 3,6х3,6 м сенник платно - сив
Очаквайте скоро
СЛЪНЧЕВО ВЕТРО 3,6х3,6м ПРЕДПАЗВА ОТ UV РАДИАЦИЯ - благодарение на факта, че платното е изработено от висококачествени полимерни влакна с висока граматика , не пропуска слънчева светлина. Ефективно понижава температурата под платното и позволява циркулация на въздуха, което е изключително полезно п..
101.09лв.
ДЪРВЕНИ ПЛОЧКИ 30х30СМ 10БР НАТУРАЛНО ДЪРВО - плочки от естествено дърво, т.н имат атрактивна текстура и са приятни на допир . ГЛАДКА ПОВЪРХНОСТ - полирана повърхност ги прави безопасни за използване при директен контакт с кожата. БЪРЗ МОНТАЖ - система за монтаж на базата на пластмасови шайби, в ко..
83.33лв.
32 LED градински чадър с удължител 3,5м - сив 32 LED градински чадър с удължител 3,5м - сив
Очаквайте скоро
МОЩЕН ГРАДИНСКИ ЧАДЪР СИВ XXL 350см ПЕРФЕКТНА ЗАЩИТА ОТ СЛЪНЦЕТО - огромен и елегантен чадър е основата във всяка градина или на терасата, където обичаме да прекарваме свободното си време в горещите дни, т.к. предпазва много добре от прекомерна слънчева светлина. ПОКАЗАНО НА ДРЪЖКА - сгъването и ра..
14.66лв.
3х2м слънчево платно - сиво 3х2м слънчево платно - сиво
Очаквайте скоро
ПРАВОЪГЪЛНИК СЛЪНЧЕВО ВЕТРО 3х2м ПРЕДПАЗВА ОТ UV РАДИАЦИЯ - благодарение на факта, че платното е изработено от висококачествени полимерни влакна с висока граматика , не пропуска слънчева светлина. Ефективно понижава температурата под платното и позволява циркулация на въздуха, което е изключително ..
62.04лв.
4x4x4m сенник платно - сив 4x4x4m сенник платно - сив
Очаквайте скоро
ГРАДИНСКО СЛЪНЧЕВО ВЕТРО 4х4х4м ПРЕДПАЗВА ОТ UV ЛЪЧЕНИЕ - поради факта, че платното е изработено от висококачествени полимерни влакна с висока граматика , е устойчиво на слънчева светлина. Ефективно понижава температурата под платното и позволява циркулация на въздуха, което е изключително полезно ..
101.09лв.
4х3м слънчево платно - бежово 4х3м слънчево платно - бежово
Очаквайте скоро
ПРАВОЪГЪЛНИК СЛЪНЧЕВО ВЕТРО 4х3м ПРЕДПАЗВА ОТ UV ЛЪЧЕНИЕ - поради факта, че платното е изработено от висококачествени полимерни влакна с висока граматика , е устойчиво на слънчева светлина. Ефективно понижава температурата под платното и позволява циркулация на въздуха, което е изключително полезно..
101.09лв.
4х3м слънчево платно - сиво 4х3м слънчево платно - сиво
Очаквайте скоро
ПРАВОЪГЪЛНИК СЛЪНЧЕВО ВЕТРО 4х3м ПРЕДПАЗВА ОТ UV РАДИАЦИЯ - благодарение на факта, че платното е изработено от висококачествени полимерни влакна с висока граматика , не пропуска слънчева светлина. Ефективно понижава температурата под платното и позволява циркулация на въздуха, което е изключително ..
101.09лв.
Квадратно слънчево платно 5х5м ПРЕДПАЗВА ОТ UV РАДИАЦИЯ - благодарение на факта, че платното е изработено от висококачествени полимерни влакна с висока граматика , не пропуска слънчева светлина. Ефективно понижава температурата под платното и позволява циркулация на въздуха, което е изключително по..
121.31лв.
Показани 1 от 12 | 87 (8 Страници)
Чадъри с голяма площ за голама сянка. Градински аксесоар без който не можете да минете през лятото. Чадъри с разлини еханизми за да ви е лесно да го насочите към мястото което искате.