Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки се съгласявате с тях.

Къмпинг и туризъм

ВОДОУСТОЙЧИВА ЧАНТА 10Л - ЧЕРНА ВОДОУСТОЙЧИВ - чантата е изработена от материал, който е водоустойчив и ефективно защитава ценностите в чантата; продуктът ще бъде перфектен при дъждовно време и екстремна, интензивна употреба при различни пътувания или по време на спорт. ПОСТОЯННО - чантата е здрава..
13.52лв.
16L 12V DC охлаждаща кутия 16L 12V DC охлаждаща кутия
Разпродаден
ТУРИСТИЧЕСКИ ХЛАДИЛНИК 16Л 2 ФУНКЦИИ - отопление и охлаждане, хладилникът ще бъде полезен не само в горещите дни, но и през есента и зимата, за поддържане на температурата или топла храна и напитки. УНИВЕРСАЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ - идеално за къмпинг, лагерен огън или пикник. Препоръчва се за професионални..
25.75лв.
Оригинална и универсална лампа против комари с LED светлина, която е от голяма полза поради двойната си функция: против комари и LED светлина. Всяка функция може да се използва отделно или и двете едновременно. Тя е много ефективна да освети и прогони лесно досадните насекоми. В допълнение, поради ..
50.08лв.
20L бяла хладилна кутия 20L бяла хладилна кутия
Очаквайте скоро
ТУРИСТИЧЕСКИ ХЛАДИЛНИК 20 Л ОХЛАЖДА И ЗАТОПЛЯ - ще бъде идеално през лятото, като място за съхранение на хладни напитки, сладолед, плодове, зеленчуци и други артикули. храна (на парцел или на пикник). Ефективно понижава температурата с 30°C спрямо температурата на околната среда - дори до -5°C. Поб..
57.50лв.
ВОДОУСТОЙЧИВА ЧАНТА 20Л - ЧЕРНА ВОДОУСТОЙЧИВ -   чантата е изработена от материал, който е водоустойчив и ефективно защитава ценностите в чантата; продуктът ще бъде перфектен при дъждовно време и екстремна, интензивна употреба при различни пътувания или по време на спорт. ПОСТОЯННО -   ча..
17.39лв.
ТУРИСТИЧЕСКИ ХЛАДИЛНИК 22Л 2 ФУНКЦИИ - отопление и охлаждане, хладилникът ще работи не само през горещите дни, но и през есента и зимата, за поддържане на температурата или топла храна и напитки. универсално приложение - идеален за къмпинг, лагерен огън или пикник. Препоръчва се за професионални шо..
166.20лв.
ТУРИСТИЧЕСКИ ХЛАДИЛНИК 24Л ВГРАДЕНИ ДВА СЛОТА - гнездо за свързване на кабела към мрежата 220-240V и гнездо за кабел за запалка 12V. Дългите кабели осигуряват комфорт при използване. 2 ФУНКЦИИ - отопление и охлаждане. Благодарение на функцията за допълнително отопление, хладилникът ще бъде полезен ..
80.58лв.
26L бяла хладилна кутия 26L бяла хладилна кутия
Очаквайте скоро
ТУРИСТИЧЕСКИ ХЛАДИЛНИК 26 Л ОХЛАЖДА И ЗАТОПЛЯ - ще бъде идеално през лятото като място за съхранение на хладни напитки, сладолед, плодове, зеленчуци и други артикули (на парцел или на пикник). Ефективно понижава температурата с 30°C спрямо температурата на околната среда - дори до -9°C. Благодарени..
57.50лв.
ТУРИСТИЧЕСКИ ХЛАДИЛНИК 28л С ТЕРМОСТАТ ТУРИСТИЧЕСКИ - това е преносим електрически хладилник, който е идеален за къмпинг или пътувания, където може да се използва за съхранение на храна. Хладилникът се захранва от електрическата мрежа и контакта на запалката на автомобила, така че не е нужно да се ..
224.67лв.
ТУРИСТИЧЕСКИ ХЛАДИЛНИК 29Л ВГРАДЕНИ ДВА СЛОТА - гнездо за свързване на кабела към мрежата 220-240V и гнездо за кабел за запалка 12V. Дългите кабели осигуряват комфорт при използване. РЕЖИМ НА ЗАПИСВАНЕ - благодарение на еко режима, хладилникът консумира много малко електроенергия. СПЕЦИФИКАЦИЯ - сив..
80.58лв.
ТУРИСТИЧЕСКА ЛАМПА 2 в 1 Идеален за палатка, къмпинг или къмпинг - многофункционална туристическа лампа с функция фенерче , 3 режима на осветление и вградена закачалка . Ще работи перфектно в градината, на екскурзии, лагери, къмпинг, по време на оцеляване, риболов или на палатка. ЕНЕРГОСПЕСТЯВАНЕ +..
10.32лв.
3,6х3,6 м сенник платно - сив 3,6х3,6 м сенник платно - сив
Очаквайте скоро
СЛЪНЧЕВО ВЕТРО 3,6х3,6м ПРЕДПАЗВА ОТ UV РАДИАЦИЯ - благодарение на факта, че платното е изработено от висококачествени полимерни влакна с висока граматика , не пропуска слънчева светлина. Ефективно понижава температурата под платното и позволява циркулация на въздуха, което е изключително полезно п..
101.09лв.
Показани 1 от 12 | 213 (18 Страници)

Туристически и къмпинг аксесоари за всички любители на природата, зеленеината, чистия въздух. За тези, които обичат свободата и простора, на вън. Голямо разнообразие от аксесоари за къмпинг и тъпристически помощници.