Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки се съгласявате с тях.

Led и соларно осветление

100 LED жични лампи - многоцветни 100 LED жични лампи - многоцветни
Разпродаден
100 LED ЛАМПИ - МНОГОЦВЕТНИ светодиоди LED - поставят се лампи върху пластмасова сребърна тел . С такъв проводник всяка декорация ще придобие характер и чар. Плътното разположение на светодиодите на всеки 10 см дава грандиозен ефект. Цветът на светлините е многоцветен. ПЕСТЕНЕ НА ЕНЕРГИЯ - цялата р..
16.48лв.
100 LED жични лампи - топло бяло 100 LED жични лампи - топло бяло
Разпродаден
100 LED ЛАМПИ - ТОПЛИ БЯЛИ ПЕСТЕНЕ НА ЕНЕРГИЯ   - LED диодите не консумират много енергия, така че един комплект батерии издържа дълго време. УНИВЕРСАЛЕН   - те ще се докажат не само като лампички за коледно дърво, но са и чудесен начин за украса на маси, рафтове, цветя и атмосферен фон ..
11.53лв.
100 LED лампи проводник - студено бяло 100 LED лампи проводник - студено бяло
Разпродаден
100 LED ЛАМПИ - ХЛАДНО БЯЛО ПЕСТЕНЕ НА ЕНЕРГИЯ   - LED диодите не консумират много енергия, така че един комплект батерии издържа дълго време. УНИВЕРСАЛЕН   - те ще се докажат не само като лампички за коледно дърво, но са и чудесен начин за украса на маси, рафтове, цветя и атмосферен фон..
11.53лв.
100 LED светлини за фойерверки 100 LED светлини за фойерверки
Разпродаден
100 LED ЛАМПИ 100 LED ЛАМПИ, ЕКСПЛОДИРАЩИ ЗВЕЗДА -   това е перфектна композиция, която е идеална за подчертаване на различни декорации и композиции. Също така е перфектна коледна украса, която ще добави коледна атмосфера към всеки интериор. Състои се от 50 проводника, на които   има до 1..
9.28лв.
100LED L10720 соларна лампа 100LED L10720 соларна лампа
Разпродаден
100 LED СОЛАРНА ЛАМПА ШИРОКОЪГЪЛНО РАЗРЕЖДАНЕ КОНСТРУКЦИЯ 100 LED - лампата има до 100 светодиода, разположени в центъра и отстрани на устройството, благодарение на което светлината е много ярка и силна , което дава отлична видимост и подобрява комфорта при използване. Страничните светодиоди ще ви ..
14.04лв.
СЛЪНЧЕВА ЛАМПА ВОДОУСТОЙЧИВ - лампата е водоустойчива, поради което неблагоприятните метеорологични условия не влияят на нейната функционалност. То има IP65 водоустойчивост - защита срещу водна струя с интензитет 12,5 л/мин, излята от всяка страна . СЕНЗОР ЗА ДВИЖЕНИЕ PIR И СУДЪР - Лампата има сенз..
27.86лв.
СИЛНА СОЛАРНА УЛИЧНА ЛАМПА ЕНЕРГОСПЕСТЯВАНЕ / СЛЪНЧЕВО - представената соларна улична лампа е отличен и в същото време екологичен източник на енергия за всеки дом и градина. Достатъчно е да се монтира на всяко място, от което има достъп до слънчева енергия - без "оплитане" от електрически проводниц..
44.94лв.
Ако сте фенове на света на джаджите, InnovaGoods ви предлага най-добрите и оригинални стоки за дома, автомобила, пътуването, децата, технологиите, забавление и др.! Открийте широка гама от висококачествени продукти, които се отличават със своята функционалност, ефикасност и иновативен дизайн, като 2..
33.27лв.
Оригинална и универсална лампа против комари с LED светлина, която е от голяма полза поради двойната си функция: против комари и LED светлина. Всяка функция може да се използва отделно или и двете едновременно. Тя е много ефективна да освети и прогони лесно досадните насекоми. В допълнение, поради ..
50.08лв.
20 LED лампи - ангелска коса - студено бяло 12V 20 LED лампи - ангелска коса - студено бяло 12V
Разпродаден
200 LED ЛАМПИ ЗА КОЛЕДА НА АНГЕЛСКА КОЛЕДА LED ОСВЕТЛЕНИЕ НА ЖЕЛ / КОСА - Това декоративно LED осветление създава уникална и уникална декорация на всеки апартамент и къща. Лампи изработена от гъвкава тел, която може да се оформя свободно. ЕНЕРГОСПЕСТВЯВАЩИ МИКРО LED ДИОДИ - LED диодите се характери..
51.11лв.
Показани 1 от 12 | 300 (25 Страници)

Led осветление за градина, балкон. Соларно осветление, модерен дизайн.