Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки се съгласявате с тях.
Преглед преди плащане
за да сме максимално коректнии към Вас
Лесно връщане и замяна
за да сте спокойни за покупката си

Капан с незасъхващо лепило за мишки и плъхове

Капан с незасъхващо лепило за мишки и плъхове
-42 %
Капан с незасъхващо лепило за мишки и плъхове
Капан за мишки с лепило, което е незасъхващо. Подходяща е и за плъхове.Избавете се от досадните вредители и гризачи с капана с незасъхващо лепило за мишки и плъхове 1. Този капан е силно ефективен и представлява надеждно решение в борбата срещу вредителите. Със своята нова генерация, капанът е създа..
2.99лв.
5.15лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Капан с незасъхващо лепило за мишки и плъхове
  • Тегло: 0.10kg
  • Код: 8062

Поръчка само с телефон (за потребители, които нямат имейл и нямат регистрация в електронния магазин)

Антибот

Капан за мишки с лепило, което е незасъхващо. Подходяща е и за плъхове.

Избавете се от досадните вредители и гризачи с капана с незасъхващо лепило за мишки и плъхове 1. Този капан е силно ефективен и представлява надеждно решение в борбата срещу вредителите. Със своята нова генерация, капанът е създаден да бъде безопасен и хигиеничен, като същевременно се грижи за околната среда.

Капанът е готов за употреба веднага и е направен от картон със силно залепващо лепило без мирис. Лепилото включва фъстъчено масло за примамка, което гризачите не могат да устоят. Ако искате по-бърз ефект, може да добавите и малко храна.

Начинът на употреба е много лесен. Просто извадете капана от опаковката и го отворете. Поставете го на мястото, където забелязвате движение на вредителите. Когато мишката или плъхът се хванат в капана, просто го изхвърлете.

Характеристиките на капана включват размери 36 см на 21 см, който може да бъде разделен на 2 отделни капана с размери 21 см на 16 см. Капанът има тегло от 100 грама.

 

В зависимост от Вашето предпочитание, може да получите избрания артикул по следните начини:

  • Доставка до офис на куриерска фирма Еконт– ако избрали сте доставка до офис на Еконт, поръчката ви ще бъде изпратена до избран офис на куриерската фирма, който трябва да посетите, за да заплатите в брой „Наложения платеж“ и да получите пратката си. Срока на доставка е до три работни дни. Когато пратката пристигне в офиса, ще получите известяващ за това SMS на телефонния си номер. Винаги изпращаме пратките със застраховка (декларирана стойност) и опция „Преглед“.
  •  Доставка до Вашия адрес с куриерска фирма Еконт ако сте избрали доставка до вашия адрес, артикула ви ще бъде доставн до адреса, който сте посочили в рамките на деня за доставка във вашето населено място на куриера. Заплащането е от получателя в брой с Наложен платеж.  Когато пратката е в куриер, ще получите известяващ за това SMS на телефонния си номер. Винаги изпращаме пратките със застраховка (декларирана стойност) и опция „Преглед“.

  •  Лично получаване в София  - може да вземете  вашия артикул в удобно време и място след предварителна уговорка. Заплащането е в брой срещу касов бон от търговеца. 

За въпроси може да се свържете с нас на телефон  0893501644 или писмено на info@o-gift.eu,  а ние ще ви отговорим при първа възможност.