Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки се съгласявате с тях.

Масажори и козметични

АНТИБАКТЕРИАЛЕН ГЕЛ С АЛКОХОЛ / АНТИВИРУС ВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ ДО 99,9% - дезинфекционната течност перфектно се справя с бактерии, вируси и гъбички, които могат да присъстват на ръцете ви. Съставът на гела е на базата на алкохол , който ефективно дезинфекцира 99,9% от микроорганизмите, което намалява ..
67.15лв.
InnovaGoods предлага най-новите стоки за дома, като 2 в 1 Електрическа Грейка за Крака Elewa InnovaGoods ! Открийте широка гама висококачествени продукти, които се отличават със своята функционалност, ефикасност и иновативен дизайн: осветление, съхранение, декорация, климатизация, градина, домашни ж..
54.29лв.
InnovaGoods предлага най-новите стоки за дома, като 2 в 1 Електрическа Грейка за Крака Elewa InnovaGoods Elewa (След ремонт A+) ! Открийте широка гама висококачествени продукти, които се отличават със своята функционалност, ефикасност и иновативен дизайн: осветление, съхранение, декорация, климатиза..
27.69лв.
InnovaGoods предлага най-новите стоки за дома, като 2 в 1 Чистачка за Прозорци със Спрей Klinshil InnovaGoods ! Открийте широка гама висококачествени продукти, които се отличават със своята функционалност, ефикасност и иновативен дизайн: осветление, съхранение, декорация, климатизация, градина, дома..
28.35лв.
МАСАЖИРАЩ КОЛАН 2в1 ПЕРФЕКТЕН ЗА МАСАЖ - това е практична джаджа, която е идеална за масажиране на възпалени мускули, осигуряване на лицето, което го използва, за релаксация или облекчаване на болката. Работата му е много проста, така че всеки може да се справи с него. ПРАКТИЧНО ЗА Отслабване - виб..
31.53лв.
LED ОГЛЕДАЛО 360ОСВЕТЛЕНИЕ -   огледалото има възможност за включване на подсветката   LED, който е идеален за осветяване на цялото лице . Те се активират с натискане на бутон на основата. Има   двустранно! От една страна огледалото е с естествен размер, а от друга страна е използвано..
20.09лв.
МАСАЖОР ЗА ЛИЦЕ И ОЧИ ? ПОДМЛАДЯВАЩА Апликация - масажорът за лице е ръчен уред за лице, шия (цяло тяло). Този уред, чрез месене и разтягане на слоевете на кожата, стимулира кръвообращението и лимфата. Използването на масажора има и релаксиращо и антистресово действие. ? СПЕЦИАЛНА КОНСТРУКЦИЯ - стя..
3.98лв.
Многофункционален масажор за очи 4 в 1, който осигурява релаксиращ и възстановяващ масаж, благоприятства почивката и помага за заспиването. Благодарение на ергономичния си и регулируем дизайн, той се адаптира към всеки и е много удобен и лесен за използване. Вътрешната зона, в контакт с кожата, е из..
128.88лв.
500мл гел с дозатор
Очаквайте скоро
АНТИБАКТЕРИАЛЕН ГЕЛ ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА РЪЦИТЕ С ДИЗЕНЗЪР 500мл ВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ ДО 99,9% - дезинфектантната течност перфектно се справя с бактерии, вируси и гъбички, които могат да присъстват на ръцете ви. Съставът на гела се основава на алкохола, който ефективно дезинфекцира кожата на ръцете в 99..
8.58лв.
Показани 1 от 12 | 564 (47 Страници)

Козметични чанти и органайзери за всеки ден или когато си на екскурзия. ЮОгромо разнообразие от различни видове масажори.