Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки се съгласявате с тях.

Кухня със стил

2в1 цифров термометър и хигрометър 2в1 цифров термометър и хигрометър
Очаквайте скоро
2В1 ЦИФРОВ ТЕРМОМЕТЪР И ХИГРОМЕТР 2 в 1 -   уредът ви позволява да измервате температура и влажност за много кратко време. Реакцията на уреда е само 1 секунда. ГОЛЯМ ДИСПЛЕЙ   - ви позволява да четете данни дори от голямо разстояние. Термометърът е оборудван със специални дръжки, които по..
5.83лв.
Ако сте фенове на света на джаджите, InnovaGoods ви предлага най-добрите и оригинални стоки за дома, автомобила, пътуването, децата, технологиите, забавление и др.! Открийте широка гама от висококачествени продукти, които се отличават със своята функционалност, ефикасност и иновативен дизайн, като 5..
32.00лв.
InnovaGoods е тук да ви помогне да направите готвенето по-лесно и забавно, като ви предложи най-добрите нови стоки за кухнята ви, като 6-в-1 Многофункционално Ренде-Резачка с Аксесоари и Рецепти Gradder InnovaGoods Kitchen Cook! Открийте широка гама от висококачествени стоки, които се отличават със ..
24.33лв.
Ако сте фенове на света на джаджите, InnovaGoods ви предлага най-добрите и оригинални стоки за дома, автомобила, пътуването, децата, технологиите, забавление и др.! Открийте широка гама от висококачествени продукти, които се отличават със своята функционалност, ефикасност и иновативен дизайн, като L..
108.62лв.
LED ЛАМПА СЪС СЕНЗОР ДВИЖЕНИЕ - ЛЕНТА ИНТЕЛИГЕНТЕН СЕНЗОР ДВИЖЕНИЕ PIR -   лампа   ще се включи автоматично веднага щом открие движение и околността е тъмна ; ако има непрекъснато движение в рамките на неговия обхват, лампата няма да изгасне, ще се изключи само когато не се засече движени..
16.10лв.
Сега можете да вземете новия LED овлажнител ароматизатор Wooden-Effect InnovaGoods, необходима част от най-приятните дзен атмосфери! Неговият иновативен дизайн 2 в 1 в дзен стил ще подобри качеството на въздуха, като помага за по-доброто дишане и създава приятна атмосфера с любимите ви отпускащи аро..
91.92лв.
ЕЛЕКТРОНЕН РН ТЕСТЕР С ATC ФУНКЦИЯ И ТЕРМОМЕТЪР UNIVERSAL - тестер за вода от висок клас е предназначен да тества pH на водата и допълнително измерва нейната температура в диапазона от 0,19 градуса C до 60,0 градуса C или от 32,0 до 140,0 F. ЛЕСЕН И УДОБЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ - водомерът е изключително л..
69.20лв.
ТОЧИЛО ЗА НОЖОВЕ БЪРЗО И ЕФЕКТИВНО   - с точилката можете лесно да заточите всички ножове у дома по бърз и много ефективен начин, благодарение на което те ще изпълняват перфектно задачите си, а вие няма да се нервите при всяко движение. Перфектно заточените ножове са незаменими инструменти във..
5.93лв.
Ruhha 19317 форма за яйца и кексчета Ruhha 19317 форма за яйца и кексчета
Разпродаден
ПАЛАЧИНКИ ЯЙЧЕНИ ПАЛАЧИНКИ НА ТОРТИ И ПАЛАЧИНКИЗА РАЗЛИЧНИ ВИДОВЕ ПЕЧКИ - тиганът е адаптиран за различни видове готварски печки. Подходящ и за двете газови, но също и халогенни, електрически и дори индукционни . Ще работи във всяка кухня. Ако имате деца, тази джаджа не може да липсва...
51.65лв.
UV Кутия за Стерилизация Boxiene InnovaGoods UV Кутия за Стерилизация Boxiene InnovaGoods
Очаквайте скоро
Ако сте фенове на света на джаджите, InnovaGoods ви предлага най-добрите и оригинални стоки за дома, автомобила, пътуването, децата, технологиите, забавление и др.! Открийте широка гама от висококачествени продукти, които се отличават със своята функционалност, ефикасност и иновативен дизайн, като U..
62.34лв.
Показани 1 от 12 | 421 (36 Страници)