Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки се съгласявате с тях.

Смесители (батерии) за вода

Смесител за кухня, едноръкохватков, месингов, стоящ, бял, ЛАЙФ УАЙТ Смесител за кухня, едноръкохватков, месингов, стоящ, бял, ЛАЙФ УАЙТ
Топ
Марка: Cascada
Смесител за кухня със стоящ монтаж, изработен от месинг с бял цвят и специален и дизайн и за лесно премахване на варовика и лесно почистване. Пестене на енергия и вода. Система за лесен монтаж с инструкции и всички необходими части. Водоспестяващ аератор.Включва: двустепен затварящ ме..
129.99лв.
Марка: Cascada
Смесител за умивалник с устойчиво хромирано покритие SuperShinePlus - изключително лесно за почистване;  Пестене на вода EcoSmart - Пестите вода благодарение на водоспестяващия аератор. Максималния дебит вода, който може да мине за една минута е 5.7 литра.; Лесно премахване на варовика FastClea..
130.00лв.
Марка: Cascada
Смесител за кухня със стоящ монтаж, изработен от месинг с кафяв цвят и специален  дизайн за лесно премахване на варовика и лесно почистване. Пестене на енергия и вода. Система за лесен монтаж с инструкции и всички необходими части. Водоспестяващ аератор.Включва: двустепен затвар..
120.00лв.
Марка: Makena
Смесител за кухня, изработен от месинг, със стоящ монтаж.10 години гаранция! Водоспестяващ аератор. Двустепенен керамичен затварящ механизъм Ø40 Sedal. Система за бърз и лесен монтаж Easyfix. Устойчиво хромирано покритие UltraShine - изключително издръжливо и лесно за почистване...
79.99лв.
Марка: Makena
Смесител за кухня от месинг, със стоящ монтаж.10 години гаранция!  Водоспестяващ аератор Neoperl. Двустепенен керамичен затварящ механизъм Ø40 Sedal. Система за бърз и лесен монтаж Easyfix. Устойчиво хромирано покритие UltraShine - изключително издръжливо и лесно за почистване.&n..
104.99лв.
Марка: Makena
Смесител за кухня, изработен от месинг със стоящ монтаж. 10 години гаранция! Водоспестяващ аератор. Двустепенен керамичен затварящ механизъм Ø40 Sedal. Система за бърз и лесен монтаж Easyfix. Устойчиво хромирано покритие UltraShine - изключително издръжливо и лесно за почист..
109.99лв.
Марка: Makena
Смесител за кухня от месинг със стоящ монтаж. 10 години гаранция! Устойчиво хромирано покритие UltraShine - изключително издръжливо и лесно за почистване. Система за пестене на вода SmartClick - спестявайте до 50 % вода с двустепенния керамичен картуш. Система за пестене на енерг..
119.00лв.
Марка: Makena
Смесител за кухня от месин със стоящ монтаж. 10 години гаранция! Водоспестяващ аератор. Двустепенен керамичен затварящ механизъм Ø35 Sedal. Система за бърз и лесен монтаж Easyfix. Устойчиво хромирано покритие UltraShine - изключително издръжливо и лесно за почистване. Систем..
64.99лв.
Марка: Makena
Смесител за кухня от месинг със стоящ монтаж. МАКЕНА- НИКОЛ 10 години гаранция! Устойчиво хромирано покритие UltraShine - изключително издръжливо и лесно за почистване. Система за пестене на вода SmartClick - спестявайте до 50 % вода с двустепенния керамичен картуш. Система за пе..
99.00лв.
Смесител за кухня, едноръкохватков, месингов, стоящ, оранжев, КОЛОРС ОРИНДЖ Смесител за кухня, едноръкохватков, месингов, стоящ, оранжев, КОЛОРС ОРИНДЖ
Топ
Марка: Cascada
Смесител за кухня със стоящ монтаж, изработен от месинг с оранжев цвят и специален дизайн за лесно премахване на варовика и лесно почистване. Пестене на енергия и вода. Система за лесен монтаж с инструкции и всички необходими части. Водоспестяващ аератор.Включва: двустепен затварящ ..
120.00лв.
Марка: Makena
Смесител за кухна с изтеглящ се душ от месинг, със стоящ монтаж. 10 години гаранция! Устойчиво хромирано покритие UltraShine - изключително издръжливо и лесно за почистване. Система за пестене на вода SmartClick - спестявайте до 50 % вода с двустепенния керамичен картуш. Система ..
174.99лв.
Марка: Makena
Смесител за кухня от месинг със стоящ монтаж и подвижно рамо. 10 години гаранция! Устойчиво хромирано покритие UltraShine - изключително издръжливо и лесно за почистване. Система за пестене на вода SmartClick - спестявайте до 50 % вода с двустепенния керамичен картуш. Система за ..
185.00лв.
Показани 1 от 12 | 19 (2 Страници)