Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки се съгласявате с тях.

Диспенсър за басйн INTEX

Диспенсър за басйн INTEX
Диспенсър за басйн INTEX
-17 % -17 %
Диспенсър за басйн INTEX
Диспенсър за басйн INTEX
Тагове: 29041NP
Диспенсър за басйн INTEX
Intex кутия за хлорни таблетки с размер 17,8 смДиспенсърът плува във водата и служи за почистване, като в него се поставят хлорни таблетки.Кутията е предназначена за таблетки с диаметър 17,8см и тегло 200гр.Диспенсърът има вместимост 3 таблетки.Подходяща е за малки и средни басейни.Теглото на кутият..
29.00лв.
35.00лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Диспенсър за басйн 29041NP
  • Тегло: 0.50kg
  • Размери: 20.00cm x 20.00cm x 20.00cm
Антибот

Intex кутия за хлорни таблетки с размер 17,8 см

Диспенсърът плува във водата и служи за почистване, като в него се поставят хлорни таблетки.
Кутията е предназначена за таблетки с диаметър 17,8см и тегло 200гр.
Диспенсърът има вместимост 3 таблетки.
Подходяща е за малки и средни басейни.
Теглото на кутията е 0.2 кг

В зависимост от Вашето предпочитание, може да получите избрания артикул по следните начини:

  • Доставка до офис на куриерска фирма Еконт– ако избрали сте доставка до офис на Еконт, поръчката ви ще бъде изпратена до избран офис на куриерската фирма, който трябва да посетите, за да заплатите в брой „Наложения платеж“ и да получите пратката си. Срока на доставка е до три работни дни. Когато пратката пристигне в офиса, ще получите известяващ за това SMS на телефонния си номер. Винаги изпращаме пратките със застраховка (декларирана стойност) и опция „Преглед“.
  •  Доставка до Вашия адрес с куриерска фирма Еконт ако сте избрали доставка до вашия адрес, артикула ви ще бъде доставн до адреса, който сте посочили в рамките на деня за доставка във вашето населено място на куриера. Заплащането е от получателя в брой с Наложен платеж.  Когато пратката е в куриер, ще получите известяващ за това SMS на телефонния си номер. Винаги изпращаме пратките със застраховка (декларирана стойност) и опция „Преглед“.

  •  Лично получаване в София  - може да вземете  вашия артикул в удобно време и място след предварителна уговорка. Заплащането е в брой срещу касов бон от търговеца. 

За въпроси може да се свържете с нас на телефон  0893501644 или писмено на info@o-gift.eu,  а ние ще ви отговорим при първа възможност.