Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки се съгласявате с тях.

LED огледало, модел 101, 60см./80см.

LED огледало, модел 101, 60см./80см.
Огледало с LED осветление, модел 101 и размери 60см. на 80см.Огледало с размери ширина 60см. / височина 80см.ЛЕД осветлениеТъч скрийн модул за управление на функциите с осветлениетоЗа производителя Макена:Различните модели огледала са оборудвани с най-различни съвременни функционалности, но какв..
128.99лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: LED огледало, 101 MAKENA, лед осветление 60см./80см.
  • Тегло: 5.50kg
  • Размери: 62.00cm x 82.00cm x 5.00cm

Поръчка с телефон

Антибот

Огледало с LED осветление, модел 101 и размери 60см. на 80см.

  • Огледало с размери ширина 60см. / височина 80см.
  • ЛЕД осветление
  • Тъч скрийн модул за управление на функциите с осветлението

За производителя Макена:

Различните модели огледала са оборудвани с най-различни съвременни функционалности, но какво по-хубаво от това сами да можем да си ги избираме, посредством TOUCH модул за управление.

Всичко това вече е напълно възможно и най-приятната част, е че е на достъпна цена. Напоследък все повече потребители залагат на удобството и успоредно вървят в крак с тенденциите на пазара.
Това прави огледалата Макена изключително стилни и нестандартни, а в същото време и функционални.

В зависимост от Вашето предпочитание, може да получите избрания артикул по следните начини:

  • Доставка до офис на куриерска фирма Еконт– ако избрали сте доставка до офис на Еконт, поръчката ви ще бъде изпратена до избран офис на куриерската фирма, който трябва да посетите, за да заплатите в брой „Наложения платеж“ и да получите пратката си. Срока на доставка е до три работни дни. Когато пратката пристигне в офиса, ще получите известяващ за това SMS на телефонния си номер. Винаги изпращаме пратките със застраховка (декларирана стойност) и опция „Преглед“.
  •  Доставка до Вашия адрес с куриерска фирма Еконт ако сте избрали доставка до вашия адрес, артикула ви ще бъде доставн до адреса, който сте посочили в рамките на деня за доставка във вашето населено място на куриера. Заплащането е от получателя в брой с Наложен платеж.  Когато пратката е в куриер, ще получите известяващ за това SMS на телефонния си номер. Винаги изпращаме пратките със застраховка (декларирана стойност) и опция „Преглед“.

  •  Лично получаване в София  - може да вземете  вашия артикул в удобно време и място след предварителна уговорка. Заплащането е в брой срещу касов бон от търговеца. 

За въпроси може да се свържете с нас на телефон  0893501644 или писмено на info@o-gift.eu,  а ние ще ви отговорим при първа възможност.