Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки се съгласявате с тях.

LED огледало, модел B39 кръглo, 60см диам., часовник

LED огледало, модел B39 кръглo, 60см диам., часовник
Огледало с LED осветление, модел B39, кръгла форма, 60см, диаметър и часовникРазмер - 60см диаметър;Индикатор за визуализация на часа - часовник;ЛЕД осветление;Тъч скрийн модул за управление на функциите.Модел, който всеки би искал да притежава! Touch Screen модул, позволяващ управле..
150.00лв.
 • Наличност: В наличност
 • Модел: LED огледало B39 MAKENA, кръгла форма, 60см диаметър, часовник
 • Тегло: 7.00kg
 • Размери: 70.00cm x 65.00cm x 5.00cm

Поръчка с телефон

Антибот

Огледало с LED осветление, модел B39, кръгла форма, 60см, диаметър и часовник

 • Размер - 60см диаметър;
 • Индикатор за визуализация на часа - часовник;
 • ЛЕД осветление;
 • Тъч скрийн модул за управление на функциите.


Модел, който всеки би искал да притежава!

Touch Screen модул, позволяващ управление на функциите. Различните модели са оборудвани с най-различни съвременни функционалности, но какво по-хубаво от това сами да можем да си ги избираме, посредством TOUCH модул за управление. Всичко това вече е напълно възможно и най-приятната част, е че е на достъпна цена.

Напоследък все повече потребители залагат на удобството и успоредно вървят в крак с тенденциите на пазара.

Друга иновативна характеристика е визуализация на точния час върху огледалото.

Това прави огледалата Макена изключително стилни и нестандартни, а в същото време и функционални.

В зависимост от Вашето предпочитание, може да получите избрания артикул по следните начини:

 • Доставка до офис на куриерска фирма Еконт– ако избрали сте доставка до офис на Еконт, поръчката ви ще бъде изпратена до избран офис на куриерската фирма, който трябва да посетите, за да заплатите в брой „Наложения платеж“ и да получите пратката си. Срока на доставка е до три работни дни. Когато пратката пристигне в офиса, ще получите известяващ за това SMS на телефонния си номер. Винаги изпращаме пратките със застраховка (декларирана стойност) и опция „Преглед“.
 •  Доставка до Вашия адрес с куриерска фирма Еконт ако сте избрали доставка до вашия адрес, артикула ви ще бъде доставн до адреса, който сте посочили в рамките на деня за доставка във вашето населено място на куриера. Заплащането е от получателя в брой с Наложен платеж.  Когато пратката е в куриер, ще получите известяващ за това SMS на телефонния си номер. Винаги изпращаме пратките със застраховка (декларирана стойност) и опция „Преглед“.

 •  Лично получаване в София  - може да вземете  вашия артикул в удобно време и място след предварителна уговорка. Заплащането е в брой срещу касов бон от търговеца. 

За въпроси може да се свържете с нас на телефон  0893501644 или писмено на info@o-gift.eu,  а ние ще ви отговорим при първа възможност.