Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки се съгласявате с тях.

Модерна баня

Антиплъзгаща Подложка за Баня, мека и еластична Антиплъзгаща Подложка за Баня, мека и еластична
-42 %
Почувствайте краката си приятно и удобно с новата вискоеластична подложка за баня!  Много удобна и практична, за да не се подхлъзнете при излизане от душа или банята, избягвайки опасни падания и наранявания. С елегантния си дизайн, тази удобна и мека подложка се вписва перфектно в декора на бан..
32.35лв. 55.81лв.
Водоустойчив Калъф за Стена за Смартфон Cashower Водоустойчив Калъф за Стена за Смартфон Cashower
-42 %
Универсален водоустойчив калъф за стена за смартфон, който позволява да се използва мобилния телефон удобно под душа или във ваната, без опасност да се намокря от водата. Идеален за банята, въпреки че е много полезен и в кухнята, тъй като може да се постави близо до мивката, за забавление с мобилния..
27.66лв. 47.71лв.
Водоустойчив калъф за телефона - черен Водоустойчив калъф за телефона - черен
-42 %
ВОДОУСТОЙЧИВА КАТУСА ЗА ТЕЛЕФОН ЗАЩИТНИ - водоустойчив, плътно затворен калъф за защита на телефона, картите и други ценни неща по време на пътувания, използване на басейн или плаж. Висококачествената и издръжлива пластмасова уплътнителна система осигурява отлична водоустойчивост. МНОГОЗАДАЧНО - за..
2.72лв. 4.70лв.
Диспенсър за Паста за Зъби с Поставка за Четка за Зъби InnovaGoods Диспенсър за Паста за Зъби с Поставка за Четка за Зъби InnovaGoods
-42 %
Вземете практичния и удобен диспенсър за паста за зъби с поставка за четка за зъби InnovaGoods за банята си! Идеален за предоставяне на необходимото количество паста за зъби всеки път и за съхранение на четката за зъби чиста и подредена. Просто сложете пастата и натиснете леко вътрешния лост с четка..
18.91лв. 32.62лв.
Екодуш с Витло под Налягане и Пречистващ Филтър Heliwer InnovaGoods Екодуш с Витло под Налягане и Пречистващ Филтър Heliwer InnovaGoods
-42 %
InnovaGoods предлага най-новите стоки за дома, като Екодуш с Витло под Налягане и Пречистващ Филтър Heliwer InnovaGoods ! Открийте широка гама висококачествени продукти, които се отличават със своята функционалност, ефикасност и иновативен дизайн: осветление, съхранение, декорация, климатизация, гра..
25.61лв. 44.17лв.
Електрическа Лира за Стена, 65W Бяла (5 пръчки) Електрическа Лира за Стена, 65W Бяла (5 пръчки)
-42 %
Сложете сега електрическата лира за стена InnovaGoods 65W бяла и сива (5 пръчки) в банята си! Идеална за поддържане на хавлиите топли и сухи. Тази електрическа лира е много практична през зимата или по всяко друго време на годината, тъй като може се използва като класически сушилник без да се включв..
116.53лв. 201.02лв.
Играчки за баня с цедка Играчки за баня с цедка
-42 %
Играчки за баня със сито УЧЕБНА ИГРАЧКА ЗА БАНА - Играчките за баня с цедка са чудесен начин да се насладите на изучаването на цветовете и да развиете координацията и точността на ръцете и очите. Детето не само се забавлява, но може и да различава формите и дори да научи основите на броенето. ОСИГУ..
12.48лв. 21.53лв.
Килим за баня - комплект - светлокафяв D8313 Килим за баня - комплект - светлокафяв D8313
-42 %
КОМПЛЕКТ ПОСТИЛКИ ЗА БАНЯ ПРОТИВОПЪЛНЯЩА БАЗА   - килимите и покривалото отдолу имат нехлъзгаща се структура, която не позволява на постелките да се движат. Това предотвратява случайно захващане за килима и елиминира риска от подхлъзване, напр. при излизане от душ или вана. МЕК И ПРИЯТЕН МАТЕР..
26.51лв. 45.73лв.
Многофункционален Минерален Екодуш с Германий и Турмалин Pearal InnovaGoods Многофункционален Минерален Екодуш с Германий и Турмалин Pearal InnovaGoods
-42 %
InnovaGoods предлага най-новите стоки за дома, като Многофункционален Минерален Екодуш с Германий и Турмалин Pearal InnovaGoods ! Открийте широка гама висококачествени продукти, които се отличават със своята функционалност, ефикасност и иновативен дизайн: осветление, съхранение, декорация, климатиза..
32.35лв. 55.81лв.
Многофункционален ръчен изпарител с аксесоари 9 в 1 Steany InnovaGoods 0,35 L 3 Bar 1000W Многофункционален ръчен изпарител с аксесоари 9 в 1 Steany InnovaGoods 0,35 L 3 Bar 1000W
-42 %
InnovaGoods предлага най-новите стоки за дома, като Многофункционален ръчен изпарител с аксесоари 9 в 1 Steany InnovaGoods 0,35 L 3 Bar 1000W Home Houseware! Открийте широка гама висококачествени продукти, които се отличават със своята функционалност, ефикасност и иновативен дизайн: осветление, съхр..
116.40лв. 200.79лв.
Показани 1 от 12 | 120 (10 Страници)

Всичко за вашата баня - баня, четки, шкаф, огледало и всякакви полезни аксесоари.