Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки се съгласявате с тях.

Аксесоари за баня

LED Душ със Сензор и  Температурен Индикатор InnovaGoods LED Душ със Сензор и  Температурен Индикатор InnovaGoods
Очаквайте скоро
Контролирайте лесно температурата на водата с новия LED душ със сензор и температурен индикатор InnovaGoods Home Houseware! Оригинален душ с много актуален дизайн, който е много полезен за деца и възрастни, тъй като позволява да знаете температурата на водата благодарение на светлините и екрана си з..
17.73лв.
БАМБУКОВО ТЕГЛО ЗА БАНЯ ДО 180 кг ПРАКТИЧЕН - представената LED везна за баня е изключително практичен аксесоар, който е предназначен за тези, които се грижат за собственото си здраве и които се грижат за поддържането на подходяща фигура и физическо състояние. Това е идеално решение както за спорти..
26.57лв.
СИЛИКОНОВА ЧЕТКА ЗА БАНЯ + СТОЙКА ХИГИЕНА + ГЪВКАВА - силиконова четка хигиеничен е, изплаква се по-добре и не натрупва замърсявания . В резултат на това меките и еластични косъмчета не задържат бактерии. Силиконовата четка за тоалетна е ефективно, бързо и нежно почистване на тоалетната. 2 НАЧИНА Н..
20.69лв.
Автоматичен дозатор за две пасти за зъби Автоматичен дозатор за две пасти за зъби
Очаквайте скоро
АВТОМАТИЧЕН ДИСПЕНЗЕР ЗА ДВЕ ПАСТИ ЗЪБИ ПО-МАЛКО РАЗХОДА НА ПАСТА = СПЕСТЯВАНЕ - просто натиснете пастата в дозатора, натиснете лоста с четката и от дозатора ще излезе равномерна лента. Дозаторът за паста за зъби е изработен от каучук отвътре, така че пасва на повечето традиционни пасти за зъби (ди..
13.69лв.
InnovaGoods предлага най-новите стоки за дома, като Автоматичен дозатор за сапун от пяна със сензор Foamy InnovaGoods Home Houseware! Открийте широка гама висококачествени продукти, които се отличават със своята функционалност, ефикасност и иновативен дизайн: осветление, съхранение, декорация, клима..
52.80лв.
InnovaGoods предлага най-новите стоки за дома, като Автоматичен Дозатор за Сапун със Сензор Dispensoap InnovaGoods Home Houseware! Открийте широка гама висококачествени продукти, които се отличават със своята функционалност, ефикасност и иновативен дизайн: осветление, съхранение, декорация, климатиз..
60.50лв.
InnovaGoods предлага най-новите стоки за дома, като Автоматичен Дозатор за Сапун със Сензор Sensoap InnovaGoods ! Открийте широка гама висококачествени продукти, които се отличават със своята функционалност, ефикасност и иновативен дизайн: осветление, съхранение, декорация, климатизация, градина, до..
36.31лв.
InnovaGoods предлага най-новите стоки за дома, като Автоматичен Дозатор за Сапун със Сензор Sensoap InnovaGoods IG115748 (След ремонт C) ! Открийте широка гама висококачествени продукти, които се отличават със своята функционалност, ефикасност и иновативен дизайн: осветление, съхранение, декорация, ..
36.31лв.
АКУЛА - ИГРАЧКА ЗА БАНА + ЖИВОТНИ НАСЪРЧАВА БАНАТА - Вечерното къпане на бебето е време за забавление и релакс за детето и родителя. Животните, плаващи във водата, вече чакат да играят, а мрежата за акули ще накара детето да се превърне в подводен ловец и с удоволствие ще скочи във ваната. Къпането..
14.40лв.
Бръснарска табуретка SF18320 Бръснарска табуретка SF18320
Очаквайте скоро
Фризьорска табуретка HOKER ДОПЪЛНИТЕЛНО КОЛЕЛО ЗА ОПОРА НА КРАКАТА - бар столът има допълнителни колела за поддържане на краката. Поставката за крака има релаксираща функция, благодарение на която краката ни почиват, което допълнително подобрява кръвообращението ни. РЕГУЛИРАНЕ - този уникален въртя..
67.15лв.
Показани 1 от 12 | 58 (5 Страници)

Аксесоари за баня