Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки се съгласявате с тях.

Аксесоари за баня от пластмаса, органайзети и четки

Автоматичен дозатор за сапун от пяна със сензор Foamy InnovaGoods Автоматичен дозатор за сапун от пяна със сензор Foamy InnovaGoods
-42 %
InnovaGoods предлага най-новите стоки за дома, като Автоматичен дозатор за сапун от пяна със сензор Foamy InnovaGoods Home Houseware! Открийте широка гама висококачествени продукти, които се отличават със своята функционалност, ефикасност и иновативен дизайн: осветление, съхранение, декорация, клима..
55.84лв. 96.32лв.
Автоматичен Дозатор за Сапун със Сензор Dispensoap InnovaGoods Автоматичен Дозатор за Сапун със Сензор Dispensoap InnovaGoods
-42 %
InnovaGoods предлага най-новите стоки за дома, като Автоматичен Дозатор за Сапун със Сензор Dispensoap InnovaGoods Home Houseware! Открийте широка гама висококачествени продукти, които се отличават със своята функционалност, ефикасност и иновативен дизайн: осветление, съхранение, декорация, климатиз..
59.09лв. 101.93лв.
Автоматичен Дозатор за Сапун със Сензор Sensoap InnovaGoods Автоматичен Дозатор за Сапун със Сензор Sensoap InnovaGoods
-42 %
InnovaGoods предлага най-новите стоки за дома, като Автоматичен Дозатор за Сапун със Сензор Sensoap InnovaGoods ! Открийте широка гама висококачествени продукти, които се отличават със своята функционалност, ефикасност и иновативен дизайн: осветление, съхранение, декорация, климатизация, градина, до..
42.23лв. 72.84лв.
Антиплъзгаща Подложка за Баня, мека и еластична Антиплъзгаща Подложка за Баня, мека и еластична
-42 %
Почувствайте краката си приятно и удобно с новата вискоеластична подложка за баня!  Много удобна и практична, за да не се подхлъзнете при излизане от душа или банята, избягвайки опасни падания и наранявания. С елегантния си дизайн, тази удобна и мека подложка се вписва перфектно в декора на бан..
29.45лв. 50.80лв.
Водоустойчив Калъф за Стена за Смартфон Cashower Водоустойчив Калъф за Стена за Смартфон Cashower
-42 %
Универсален водоустойчив калъф за стена за смартфон, който позволява да се използва мобилния телефон удобно под душа или във ваната, без опасност да се намокря от водата. Идеален за банята, въпреки че е много полезен и в кухнята, тъй като може да се постави близо до мивката, за забавление с мобилния..
24.48лв. 42.23лв.
Диспенсър за Паста за Зъби с Поставка за Четка за Зъби InnovaGoods Диспенсър за Паста за Зъби с Поставка за Четка за Зъби InnovaGoods
-42 %
Вземете практичния и удобен диспенсър за паста за зъби с поставка за четка за зъби InnovaGoods за банята си! Идеален за предоставяне на необходимото количество паста за зъби всеки път и за съхранение на четката за зъби чиста и подредена. Просто сложете пастата и натиснете леко вътрешния лост с четка..
18.91лв. 32.62лв.
Дозатор за течности за пътуване 4 в 1 Fordrops InnovaGoods Дозатор за течности за пътуване 4 в 1 Fordrops InnovaGoods
-42 %
Ако сте фенове на света на джаджите, InnovaGoods ви предлага най-добрите и оригинални стоки за дома, автомобила, пътуването, децата, технологиите, забавление и др.! Открийте широка гама от висококачествени продукти, които се отличават със своята функционалност, ефикасност и иновативен дизайн, като Д..
26.24лв. 45.27лв.
Електрическа Лира за Стена, 65W Бяла (5 пръчки) Електрическа Лира за Стена, 65W Бяла (5 пръчки)
-42 %
Сложете сега електрическата лира за стена InnovaGoods 65W бяла и сива (5 пръчки) в банята си! Идеална за поддържане на хавлиите топли и сухи. Тази електрическа лира е много практична през зимата или по всяко друго време на годината, тъй като може се използва като класически сушилник без да се включв..
123.31лв. 212.71лв.
Зъбен душ Зъбен душ
-42 %
Иригаторът за уста InnovaGoods е най-добрият съюзник за подобряване на устната хигиена! Ако искате да постигнете по-ефикасно почистване след миене, ще го постигнете с този уред за уста. Освен това, той е лесен за използване, просто трябва да натиснете бутона, за да пуснете струята с вода или друг ра..
21.83лв. 37.65лв.
Показани 1 от 12 | 35 (3 Страници)

Аксесоари за баня. Различни полезни органайзери за четки, различни почистващи четки, разлини играчки за водно забавление на деца, различни симпатични и полезни изделия за уют и улеснение в подредбата на твоята баня.

В магазин o-gift.eu ще откриерте полезни и забавни предмети, подходящи за семейни подаръци, за вашето хоби, за изненади на приятели и роднини. Забавлявайте се, почивайте си, спортувайте, гответе и ремонтирайте с нас - www.o-gift.eu!

Тук ще намерите това което ви трябва за вашата баба, дядо, дете, жена, мъж и даже за домашния си любимец. За мама, татко и дете – дом, забавления и спорт от сърце!