Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки се съгласявате с тях.

баня и мивки

Огледален LED бял L7032 Огледален LED бял L7032
-42 %
УСТРО LED 3 КЛЮЧА ЗА БЛИЗОСТ -   отварящото се огледало има две странични огледала, от лявата страна имаме обикновено огледало без увеличение, докато от дясната страна има двойно и тройно увеличение. Уголемяването е чудесна помощ при гримиране или операция. Не е нужно да се приближаваме до огл..
40.97лв. 70.67лв.
Мебелна мивка тип купа с кръгла форма. Диаметър 35 сантиметра.Изработена е от керамика и шамот, който предотвратява напукването и добавя структурна здравина. Стените на мивката за с дебелина от 8 мм. Модерния и красив дизайн я прави подходяща за решение във всички модерни бани.CersanitK116-047 ..
149.98лв.
Комплект за баня "Промо "-  pvc шкаф 50см. ширина, мивка, огледало Комплект за баня "Промо "-  pvc шкаф 50см. ширина, мивка, огледало
-11 %
Марка: Makena
Комплекта се състои от долен PVC шкаф  за баня с мивка и стенно огледало.описаниеДОЛЕН ШКАФ С УМИВАЛНИК В КОМПЛЕКТ С ОГЛЕДАЛО ЗА СТЕНА PVC водоустойчив, комплект с порцеланова мивка и огледало. Подходящ за влажни и мокри помещения.размерШирина / Височина /Дълбочи..
320.00лв. 360.00лв.
Марка: Makena
Шкафовете за баня могат да се закупят заедно и по отделно горен и долен.Комплекта се състои от долен PVC шкаф  за баня с мивка и стенно огледало.Характеристика на комплекта: PVC, водоустойчив огледало с  LED осветление енергоспестяващо клас А с плавно затваряне на вратичките..
515.00лв.
Марка: Makena
Шкафовете за баня могат да се закупят заедно и по отделно горен и долен.Комплекта се състои от долен PVC шкаф  за баня с мивка и стенно огледало.Характеристика на комплекта от шкафове за баня:висок клас порцеланова мивкаPVC, водоустойчивогледало с  LED осветление енергоспестяващо..
819.99лв.
Марка: Makena
Шкафовете за баня могат да се закупят заедно и по отделно горен и долен.Комплекта се състои от долен PVC шкаф  за баня с мивка и стенно огледало.Характеристика на комплекта от шкафове за баня:висок клас порцеланова мивкаPVC, водоустойчивогледало с  LED осветление енергоспестяващо..
535.00лв.
Марка: Makena
Шкафовете за баня могат да се закупят заедно и по отделно горен, долен и колонен шкаф.Комплекта се състои от долен PVC шкаф  за баня, колонен шкаф, порцеланова мивка и стенно огледало.Характеристика на комплекта от шкафове за баня:висок клас порцеланова мивкаPVC, водоустойчивогледало с &nb..
859.99лв.
Шкаф за баня, колонен тип, модел Юта. Ъглов шкаф с рафтове. Може да се съчетава с други мебели или да се постави на стената самостоятелно. Произведено в България от Макена. описание КОЛОНА PVC, водоустойчив материал размер Ширина / Височина /..
129.99лв.
Комплект от долен шкаф за баня, PVC, мивка  и огледало за стена.Произведено в България от Макена. описание ДОЛЕН ШКАФ С УМИВАЛНИК В КОМПЛЕКТ С ОГЛЕДАЛО ЗА СТЕНА PVC водоустойчив, комплект с порцеланова мивка и огледало. Подходящ за влажни и мокри помещения. ..
180.00лв.
Шкаф за баня, PVC,  тип колона с врата, модел Соло.Може да се съчетава с други мебели или да се постави самостоятелно на стената в банята ви. Произведено в България от Макена. описание КОЛОНА PVC, водоустойчив материал размер Ширина / Височина ..
190.00лв.
Шкафовете за баня могат да се закупят заедно и по отделно горен и долен.Комплекта се състои от долен PVC шкаф  за баня, колонен шкаф, порцеланова мивка и стенно огледало.Характеристика на комплекта от шкафове за баня:висок клас порцеланова мивкаPVC, водоустойчивогледало с  LED ос..
675.00лв.
Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)

Шкафове за баня и мивки за съвременна баня. Може да се закупят в комплект или по отделно. Може да поръчате само долен или само горен шкаф. Има разнообразие от размери, подходящи са за всякакви размери бани. Цвета е бял. Вратичките се затварят плавно. Осветлението е икономично и модерно, лед (led).