Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки се съгласявате с тях.

баня и мивки

LED Душ със Сензор и  Температурен Индикатор InnovaGoods LED Душ със Сензор и  Температурен Индикатор InnovaGoods
Очаквайте скоро
Контролирайте лесно температурата на водата с новия LED душ със сензор и температурен индикатор InnovaGoods Home Houseware! Оригинален душ с много актуален дизайн, който е много полезен за деца и възрастни, тъй като позволява да знаете температурата на водата благодарение на светлините и екрана си з..
17.73лв.
БАМБУКОВО ТЕГЛО ЗА БАНЯ ДО 180 кг ПРАКТИЧЕН - представената LED везна за баня е изключително практичен аксесоар, който е предназначен за тези, които се грижат за собственото си здраве и които се грижат за поддържането на подходяща фигура и физическо състояние. Това е идеално решение както за спорти..
26.57лв.
СИЛИКОНОВА ЧЕТКА ЗА БАНЯ + СТОЙКА ХИГИЕНА + ГЪВКАВА - силиконова четка хигиеничен е, изплаква се по-добре и не натрупва замърсявания . В резултат на това меките и еластични косъмчета не задържат бактерии. Силиконовата четка за тоалетна е ефективно, бързо и нежно почистване на тоалетната. 2 НАЧИНА Н..
20.69лв.
Бяла Електрическа Лира InnovaGoods 90W (6 пръчки) Бяла Електрическа Лира InnovaGoods 90W (6 пръчки)
Очаквайте скоро
Възползвайте се от предимствата, които Ви предлага бялата електрическа лира InnovaGoods 90W (6 пръчки)! С нея хавлиите Ви ще са сухи и топли и може да се използва и като електрически сушилник за бельо. Идеален за баня, за стая и всяко друго помещение, където може да бъде полезен. Може да се поставя ..
178.49лв.
InnovaGoods е тук да ви помогне да направите готвенето по-лесно и забавно, като ви предложи най-добрите нови стоки за кухнята ви, като Комплект от 3 Kапсули Kафе за Mногократна Употреба Recoff InnovaGoods ! Открийте широка гама от висококачествени стоки, които се отличават със своята функционалност,..
19.07лв.
УСТРО LED 3 КЛЮЧА ЗА БЛИЗОСТ -   отварящото се огледало има две странични огледала, от лявата страна имаме обикновено огледало без увеличение, докато от дясната страна има двойно и тройно увеличение. Уголемяването е чудесна помощ при гримиране или операция. Не е нужно да се приближаваме до огл..
34.14лв.
LED ОГЛЕДАЛО 3 КЛЮЧА ЗА БЛИЗОСТ -   отварящото се огледало има две странични огледала, от лявата страна имаме обикновено огледало без увеличение, докато от дясната страна има двойно и тройно увеличение. Уголемяването е чудесна помощ при гримиране или операция. Не е нужно да се приближаваме до ..
35.09лв.
Мебелна мивка тип купа с кръгла форма. Диаметър 35 сантиметра.Изработена е от керамика и шамот, който предотвратява напукването и добавя структурна здравина. Стените на мивката за с дебелина от 8 мм. Модерния и красив дизайн я прави подходяща за решение във всички модерни бани.CersanitK116-047 ..
149.98лв.
Комплект за баня "Промо "-  pvc шкаф 50см. ширина, мивка, огледало Комплект за баня "Промо "-  pvc шкаф 50см. ширина, мивка, огледало
-11 % -11 %
Марка: Makena
Комплекта се състои от долен PVC шкаф  за баня с мивка и стенно огледало.описаниеДОЛЕН ШКАФ С УМИВАЛНИК В КОМПЛЕКТ С ОГЛЕДАЛО ЗА СТЕНА PVC водоустойчив, комплект с порцеланова мивка и огледало. Подходящ за влажни и мокри помещения.размерШирина / Височина /Дълбочи..
320.00лв. 360.00лв.
Марка: Makena
Шкафовете за баня могат да се закупят заедно и по отделно горен и долен.Комплекта се състои от долен PVC шкаф  за баня с мивка и стенно огледало.Характеристика на комплекта: PVC, водоустойчив огледало с  LED осветление енергоспестяващо клас А с плавно затваряне на вратичките..
515.00лв.
Марка: Makena
Шкафовете за баня могат да се закупят заедно и по отделно горен и долен.Комплекта се състои от долен PVC шкаф  за баня с мивка и стенно огледало.Характеристика на комплекта от шкафове за баня:висок клас порцеланова мивкаPVC, водоустойчивогледало с  LED осветление енергоспестяващо..
819.99лв.
Марка: Makena
Шкафовете за баня могат да се закупят заедно и по отделно горен и долен.Комплекта се състои от долен PVC шкаф  за баня с мивка и стенно огледало.Характеристика на комплекта от шкафове за баня:висок клас порцеланова мивкаPVC, водоустойчивогледало с  LED осветление енергоспестяващо..
535.00лв.
Показани 1 от 12 | 18 (2 Страници)

Шкафове за баня и мивки за съвременна баня. Може да се закупят в комплект или по отделно. Може да поръчате само долен или само горен шкаф. Има разнообразие от размери, подходящи са за всякакви размери бани. Цвета е бял. Вратичките се затварят плавно. Осветлението е икономично и модерно, лед (led).