Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки се съгласявате с тях.

Оранжерия вис. 2 м / шир. 2 м / дълж. 4 м

Оранжерия вис. 2 м / шир. 2 м / дълж. 4 м
Оранжерията е с големина: височина 2 метра / ширина 2 метра / дължина 4 метра. (Оранжерия - парник дължина 400 см x ширина 200 см x височина 200 см.)Използва се от градинарите, за да има по-добри резултати при отглеждане на зеленчуци и други видове разстения.В помощ е на всички нови ентусиасти, н..
250.00лв.
340.00лв.
Без данък: 250.00лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Оранжерия, тунелна 4 / 2 / 2 м.
  • Тегло: 10.00kg

Оранжерията е с големина: височина 2 метра / ширина 2 метра / дължина 4 метра.

(Оранжерия - парник дължина 400 см x ширина 200 см x височина 200 см.)

Използва се от градинарите, за да има по-добри резултати при отглеждане на зеленчуци и други видове разстения.

В помощ е на всички нови ентусиасти, но също е сериозна помощ и за опитни градинари.

Тя може да побере значителен брой растения и ще бъде чудесно решение за защита на вашите растения от студеното време и различни вредители.
Парника – оранжерия е изработена от подсилено, износоустойчиво зелено покривало от полиетилен и здрава стоманена прахово боядисана рамка за издръжливост.
Покритието помага за защита на вашите растения и минимизиране на повредите от външната обстановка.

Тунелната оранжерия има:

2 входна врати, които може да се навиват за лесен достъп и въздушна вентилация
8 прозореца (4 от всяка страна) с капаци, които също могат да се навиват и а служат за кръстосана вентилация в горещите дни

Покритието е от материал полиетилен с UV защита

Оранжерията е здрава и има дълъг живот на експолоатация.
Монтажът е безопасен и лесен. Не се изискват специалени умения и инструменти.

В зависимост от Вашето предпочитание, може да получите избрания артикул по следните начини:

  • Доставка до офис на куриерска фирма Еконт– ако избрали сте доставка до офис на Еконт, поръчката ви ще бъде изпратена до избран офис на куриерската фирма, който трябва да посетите, за да заплатите в брой „Наложения платеж“ и да получите пратката си. Срока на доставка е до три работни дни. Когато пратката пристигне в офиса, ще получите известяващ за това SMS на телефонния си номер. Винаги изпращаме пратките със застраховка (декларирана стойност) и опция „Преглед“.
  •  Доставка до Вашия адрес с куриерска фирма Еконт ако сте избрали доставка до вашия адрес, артикула ви ще бъде доставн до адреса, който сте посочили в рамките на деня за доставка във вашето населено място на куриера. Заплащането е от получателя в брой с Наложен платеж.  Когато пратката е в куриер, ще получите известяващ за това SMS на телефонния си номер. Винаги изпращаме пратките със застраховка (декларирана стойност) и опция „Преглед“.

  •  Лично получаване в София  - може да вземете  вашия артикул в удобно време и място след предварителна уговорка. Заплащането е в брой срещу касов бон от търговеца. 

За въпроси може да се свържете с нас на телефон  0893501644 или писмено на info@o-gift.eu,  а ние ще ви отговорим при първа възможност.