Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки се съгласявате с тях.

Подложка за постилане под басейн

Подложка за постилане под басейн
Универсална подложка за сглобяеми и надуваеми градински басейни, която се постила на земята под басейна за да го предпазва от нараняване и да осигури по-дълъг експлоатационен живот. Подходящ басейни с  размери: 2.44 метра; 3.05метра; 3.66метра; 4.57метра. Защитете мекото дъно на б..
45.00лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Подложка за басейни 472х472 см. 28048NP
  • Тегло: 2.50kg

Бърза поръчка само с телефон

Антибот

Универсална подложка за сглобяеми и надуваеми градински басейни, която се постила на земята под басейна за да го предпазва от нараняване и да осигури по-дълъг експлоатационен живот.


Подходящ басейни с  размери: 2.44 метра; 3.05метра; 3.66метра; 4.57метра.


Защитете мекото дъно на басейна си с подложка на Intex, която е изработена от здрав и устойчив материал, за да осигурите допълнителна защита и дълголетие на вашия басейн.


Характеристики на подложката:

Здрав и устойчив материал.
Защитава дъното на басейна.
Подходяща за басейни Easy Set (от 244 см. до 457 см.) и Frame Pools (до 472 см.)
Размер с опаковката: 38 х 27 х 27 см.
Тегло: 3.00кг.

В зависимост от Вашето предпочитание, може да получите избрания артикул по следните начини:

  • Доставка до офис на куриерска фирма Еконт– ако избрали сте доставка до офис на Еконт, поръчката ви ще бъде изпратена до избран офис на куриерската фирма, който трябва да посетите, за да заплатите в брой „Наложения платеж“ и да получите пратката си. Срока на доставка е до три работни дни. Когато пратката пристигне в офиса, ще получите известяващ за това SMS на телефонния си номер. Винаги изпращаме пратките със застраховка (декларирана стойност) и опция „Преглед“.
  •  Доставка до Вашия адрес с куриерска фирма Еконт ако сте избрали доставка до вашия адрес, артикула ви ще бъде доставн до адреса, който сте посочили в рамките на деня за доставка във вашето населено място на куриера. Заплащането е от получателя в брой с Наложен платеж.  Когато пратката е в куриер, ще получите известяващ за това SMS на телефонния си номер. Винаги изпращаме пратките със застраховка (декларирана стойност) и опция „Преглед“.

  •  Лично получаване в София  - може да вземете  вашия артикул в удобно време и място след предварителна уговорка. Заплащането е в брой срещу касов бон от търговеца. 

За въпроси може да се свържете с нас на телефон  0893501644 или писмено на info@o-gift.eu,  а ние ще ви отговорим при първа възможност.