Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки се съгласявате с тях.

Покривало соларно за басейн 3.05м, 305 см диаметър

Покривало соларно за басейн 3.05м, 305 см диаметър
Топ -13 % -13 %
Покривало соларно за басейн 3.05м, 305 см диаметър
Покривало соларно за кръгъл басейн с диаметър от вътрешната странана басейна 305 см ( 3,05м) модел Intex, 29021Покривалото се използва за задържане на топлината на водата в басейна.Намалява изпаряването на водата.Покривалото частично предпазва и от механични замърсявания на водата. Термо покривалото..
39.00лв.
45.00лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Покривало термо соларно за басейн 305см, 29021
  • Тегло: 2.00kg
  • Размери: 0.20cm x 0.20cm x 0.02cm

Бърза поръчка само с телефон

Антибот

Покривало соларно за кръгъл басейн с диаметър от вътрешната странана басейна 305 см ( 3,05м)

модел Intex, 29021

Покривалото се използва за задържане на топлината на водата в басейна.

Намалява изпаряването на водата.

Покривалото частично предпазва и от механични замърсявания на водата. 

Термо покривалото стои върху повърхността на водата, като спомага за загряването и задържането на топлината на водата в басейна, за да имате по-голям комфорт при летните си забавления.

Изотермичното покривало не се използва зимно време.

SOLAR COVER, Fits 10' Easy Set® & Frame Pools, Carry Bag

Тегло 2 кг.

Model Intex - 29021

В зависимост от Вашето предпочитание, може да получите избрания артикул по следните начини:

  • Доставка до офис на куриерска фирма Еконт– ако избрали сте доставка до офис на Еконт, поръчката ви ще бъде изпратена до избран офис на куриерската фирма, който трябва да посетите, за да заплатите в брой „Наложения платеж“ и да получите пратката си. Срока на доставка е до три работни дни. Когато пратката пристигне в офиса, ще получите известяващ за това SMS на телефонния си номер. Винаги изпращаме пратките със застраховка (декларирана стойност) и опция „Преглед“.
  •  Доставка до Вашия адрес с куриерска фирма Еконт ако сте избрали доставка до вашия адрес, артикула ви ще бъде доставн до адреса, който сте посочили в рамките на деня за доставка във вашето населено място на куриера. Заплащането е от получателя в брой с Наложен платеж.  Когато пратката е в куриер, ще получите известяващ за това SMS на телефонния си номер. Винаги изпращаме пратките със застраховка (декларирана стойност) и опция „Преглед“.

  •  Лично получаване в София  - може да вземете  вашия артикул в удобно време и място след предварителна уговорка. Заплащането е в брой срещу касов бон от търговеца. 

За въпроси може да се свържете с нас на телефон  0893501644 или писмено на info@o-gift.eu,  а ние ще ви отговорим при първа възможност.