Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки се съгласявате с тях.
Преглед преди плащане
за да сме максимално коректнии към Вас
Лесно връщане и замяна
за да сте спокойни за покупката си

Покривало за басейн с метална рамка, диаметър 305см./25см., модел 28030

Покривало за басейн с метална рамка, диаметър 305см./25см., модел 28030
ПОКРИВАЛО ЗА БАСЕЙН С МЕТАЛНА РАМКА ДИАМЕТЪР 305см./25см.Аксесоар за басейн с предназначение да предотврати попадането на различни механични замърсявания, листа, насекоми, дъждовна вода или други в басейна. Покривалото обгръща горния ръб на басейна и се пристяга в края със специален шнур, прокаран п..
29.90лв.
43.00лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: ПОКРИВАЛО ЗА БАСЕЙН МЕТ. РАМКА 28030 - 3.05 м диаметър
  • Тегло: 3.00kg

Поръчка само с телефон (за потребители, които нямат имейл и нямат регистрация в електронния магазин)

Антибот

ПОКРИВАЛО ЗА БАСЕЙН С МЕТАЛНА РАМКА ДИАМЕТЪР 305см./25см.

Аксесоар за басейн с предназначение да предотврати попадането на различни механични замърсявания, листа, насекоми, дъждовна вода или други в басейна. Покривалото обгръща горния ръб на басейна и се пристяга в края със специален шнур, прокаран по краищата му. То спомага и за по-дългото запазване на желаната температура на водата. Характеристики:Отлично прилепване.Шнур по краищата за притягане.Отвори за оттичане за предотвратяващи събирането на дъждовна вода.ПОКРИВАЛО ЗА БАСЕЙН МЕТАЛНА РАМКА, Intex 28030, 3.05mx0,25mТегло 7 кг.Аксесоар за басейн с предназначение да предотврати попадането на различни механични замърсявания, листа, насекоми, дъждовна вода или други в басейна. Покривалото обгръща горния ръб на басейна и се пристяга в края със специален шнур, прокаран по краищата му. То спомага и за по-дългото запазване на желаната температура на водата.

Характеристики на покривалото за басейн:

Отлично прилепване.

Шнур по краищата за притягане.

Отвори за оттичане за предотвратяващи събирането на дъждовна вода.


ПОКРИВАЛО ЗА БАСЕЙН  МЕТАЛНА РАМКА, Intex 28030,  3.05m x 0,25m

Тегло 7 кг.

В зависимост от Вашето предпочитание, може да получите избрания артикул по следните начини:

  • Доставка до офис на куриерска фирма Еконт– ако избрали сте доставка до офис на Еконт, поръчката ви ще бъде изпратена до избран офис на куриерската фирма, който трябва да посетите, за да заплатите в брой „Наложения платеж“ и да получите пратката си. Срока на доставка е до три работни дни. Когато пратката пристигне в офиса, ще получите известяващ за това SMS на телефонния си номер. Винаги изпращаме пратките със застраховка (декларирана стойност) и опция „Преглед“.
  •  Доставка до Вашия адрес с куриерска фирма Еконт ако сте избрали доставка до вашия адрес, артикула ви ще бъде доставн до адреса, който сте посочили в рамките на деня за доставка във вашето населено място на куриера. Заплащането е от получателя в брой с Наложен платеж.  Когато пратката е в куриер, ще получите известяващ за това SMS на телефонния си номер. Винаги изпращаме пратките със застраховка (декларирана стойност) и опция „Преглед“.

  •  Лично получаване в София  - може да вземете  вашия артикул в удобно време и място след предварителна уговорка. Заплащането е в брой срещу касов бон от търговеца. 

За въпроси може да се свържете с нас на телефон  0893501644 или писмено на info@o-gift.eu,  а ние ще ви отговорим при първа възможност.