Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки се съгласявате с тях.

Шкаф за баня колона - Соло

Шкаф за баня колона - Соло
Шкаф за баня, PVC,  тип колона с врата, модел Соло.Може да се съчетава с други мебели или да се постави самостоятелно на стената в банята ви. Произведено в България от Макена. описание КОЛОНА PVC, водоустойчив материал размер Ширина / Височина /Дълб..
96.00лв.
120.00лв.
Без данък: 96.00лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Шкаф за баня Соло

Шкаф за баня, PVC,  тип колона с врата, модел Соло.

Може да се съчетава с други мебели или да се постави самостоятелно на стената в банята ви.

Произведено в България от Макена.

описание

КОЛОНА

PVC, водоустойчив материал

размер

Ширина / Височина /Дълбочина - милиметра

240 / 700 / 190

цена

96 лв.

В зависимост от Вашето предпочитание, може да получите избрания артикул по следните начини:

  • Доставка до офис на куриерска фирма Еконт– ако избрали сте доставка до офис на Еконт, поръчката ви ще бъде изпратена до избран офис на куриерската фирма, който трябва да посетите, за да заплатите в брой „Наложения платеж“ и да получите пратката си. Срока на доставка е до три работни дни. Когато пратката пристигне в офиса, ще получите известяващ за това SMS на телефонния си номер. Винаги изпращаме пратките със застраховка (декларирана стойност) и опция „Преглед“.
  •  Доставка до Вашия адрес с куриерска фирма Еконт ако сте избрали доставка до вашия адрес, артикула ви ще бъде доставн до адреса, който сте посочили в рамките на деня за доставка във вашето населено място на куриера. Заплащането е от получателя в брой с Наложен платеж.  Когато пратката е в куриер, ще получите известяващ за това SMS на телефонния си номер. Винаги изпращаме пратките със застраховка (декларирана стойност) и опция „Преглед“.

  •  Лично получаване в София  - може да вземете  вашия артикул в удобно време и място след предварителна уговорка. Заплащането е в брой срещу касов бон от търговеца. 

За въпроси може да се свържете с нас на телефон  0893501644 или писмено на info@o-gift.eu,  а ние ще ви отговорим при първа възможност.