Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки се съгласявате с тях.

Басейн метална рамка 305 м /76 см, Помпа и Филтър, 28202NP

Басейн метална рамка 305 м /76 см, Помпа и Филтър, 28202NP
Семеен сглобяем, кръгъл градински басейн INTEX 28202 NP Metal Frame.С конструкция от метална рамка. Подходящ за забавления във вашия двор и градина. Размери: диаметър 305 см. и дълбочина 76 см.Обем: 4485 литра.Монтира се бързо и лесно, което улеснява сезонната употреба и дава възможност за пренас..
269.00лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Басейн мет. рамка 3.05 м. / 76 см, Помпа и филтър, 28202NP
  • Тегло: 20.00kg

Поръчка с телефон

Антибот

Семеен сглобяем, кръгъл градински басейн INTEX 28202 NP Metal Frame.

С конструкция от метална рамка. Подходящ за забавления във вашия двор и градина.

Размери: диаметър 305 см. и дълбочина 76 см.

Обем: 4485 литра.

Монтира се бързо и лесно, което улеснява сезонната употреба и дава възможност за пренасяне.

Изработен е от висококачествени материали, осигуряващи неговата стабилност и дълъг експлоатационен живот. 

Комплекта включва помпа и филтър за пречистване на водата.

Басейнът е с тръбна, стоманена конструкция и PVC линер. Изработен е от три пластов линер изграден от два слоя PVC и един слой армираща мрежа.

В комплекта е включен маркуч за свързване на помпата към басейна.


Подходящ за лица над 6 години. Не оставяйте  деца без придружител в басейна!

В зависимост от Вашето предпочитание, може да получите избрания артикул по следните начини:

  • Доставка до офис на куриерска фирма Еконт– ако избрали сте доставка до офис на Еконт, поръчката ви ще бъде изпратена до избран офис на куриерската фирма, който трябва да посетите, за да заплатите в брой „Наложения платеж“ и да получите пратката си. Срока на доставка е до три работни дни. Когато пратката пристигне в офиса, ще получите известяващ за това SMS на телефонния си номер. Винаги изпращаме пратките със застраховка (декларирана стойност) и опция „Преглед“.
  •  Доставка до Вашия адрес с куриерска фирма Еконт ако сте избрали доставка до вашия адрес, артикула ви ще бъде доставн до адреса, който сте посочили в рамките на деня за доставка във вашето населено място на куриера. Заплащането е от получателя в брой с Наложен платеж.  Когато пратката е в куриер, ще получите известяващ за това SMS на телефонния си номер. Винаги изпращаме пратките със застраховка (декларирана стойност) и опция „Преглед“.

  •  Лично получаване в София  - може да вземете  вашия артикул в удобно време и място след предварителна уговорка. Заплащането е в брой срещу касов бон от търговеца. 

За въпроси може да се свържете с нас на телефон  0893501644 или писмено на info@o-gift.eu,  а ние ще ви отговорим при първа възможност.