Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки се съгласявате с тях.
Преглед преди плащане
за да сме максимално коректнии към Вас
Лесно връщане и замяна
за да сте спокойни за покупката си

Яйцеварка Уред за варене на яйца за 14 яйца

Яйцеварка Уред за варене на яйца за 14 яйца
Яйцеварка Уред за варене на яйца за 14 яйца
Яйцеварка Уред за варене на яйца за 14 яйца
-42 %
Яйцеварка Уред за варене на яйца за 14 яйца
Яйцеварка Уред за варене на яйца за 14 яйца
Яйцеварка Уред за варене на яйца за 14 яйца
Яйцеварка Уред за варене на яйца за 14 яйца
Яйцеварка  уред за варене на яйца за 14 яйца на добра цена Ако търсите яйцеварка, то това е продукта за Вас. Яйцеварката е много полезен уред за варене на яйца, който Ви позволява да ги сварите бързо и лесно без да е нужно да гледате времето и да следите кога водата кипва и след..
31.80лв.
54.86лв.
 • Наличност: В наличност
 • Модел: Яйцеварка Уред за варене на яйца за 14 яйца
 • Тегло: 1.00kg
 • Код: 1455-14

Поръчка само с телефон (за потребители, които нямат имейл и нямат регистрация в електронния магазин)

Антибот

Яйцеварка  уред за варене на яйца за 14 яйца на добра цена

Ако търсите яйцеварка, то това е продукта за Вас. Яйцеварката е много полезен уред за варене на яйца, който Ви позволява да ги сварите бързо и лесно без да е нужно да гледате времето и да следите кога водата кипва и след колко време ще са готови. На пазара има много различни яйцеварки - от по-малки до по-големи, в зависимост от количеството, което искате да сварите и мястото, където ще я използвате. Жълта яйцеварка е най-често срещаният вариант, но има и други цветове на разположение.С яйцеварката ще можете да сварите здравословно яйца, без да се налага да добавяте различни неща за лесно обелване и т.н. Най-добре е да изберете яйцеварка, която може да се регулира и да изберете броя яйца. Ако случайно сложите повече яйца, отколкото може да поеме, не се притеснявайте - всичко ще бъде наред.Яйцеварката за 14 яйца е перфектна за всяко домакинство и може да се използва навсякъде и по всяко време. Тя е удобна и при варенето на зеленчуци, буркани и други неща. Просто махнете приставката за яйца и сложете желания продукт. Машината за варене на яйца може да се използва и в болници или детски градини, където е много полезна за стерилизация на инструменти и бебешки шишета. Също така, с нея е лесно да почистите приборите за хранене на децата, като това не отнема много време.Яйцеварката е чудесен подарък за всяка домакиня, която иска да спести време и да свърши няколко неща наведнъж.

Характеристики на яйцеварка – уред за варене на яйца:

– лесна за употреба – подходяща за всекидневна употреба – може да се използва за различни цели – удобна е за варене на зеленчуци и други неща – подходяща за дезинфекция – чудесна е за пътувания, къмпинг и т.н. – бързо сверяване на яйцата – вграден таймер – компактен размер и не заема място
 

В зависимост от Вашето предпочитание, може да получите избрания артикул по следните начини:

 • Доставка до офис на куриерска фирма Еконт– ако избрали сте доставка до офис на Еконт, поръчката ви ще бъде изпратена до избран офис на куриерската фирма, който трябва да посетите, за да заплатите в брой „Наложения платеж“ и да получите пратката си. Срока на доставка е до три работни дни. Когато пратката пристигне в офиса, ще получите известяващ за това SMS на телефонния си номер. Винаги изпращаме пратките със застраховка (декларирана стойност) и опция „Преглед“.
 •  Доставка до Вашия адрес с куриерска фирма Еконт ако сте избрали доставка до вашия адрес, артикула ви ще бъде доставн до адреса, който сте посочили в рамките на деня за доставка във вашето населено място на куриера. Заплащането е от получателя в брой с Наложен платеж.  Когато пратката е в куриер, ще получите известяващ за това SMS на телефонния си номер. Винаги изпращаме пратките със застраховка (декларирана стойност) и опция „Преглед“.

 •  Лично получаване в София  - може да вземете  вашия артикул в удобно време и място след предварителна уговорка. Заплащането е в брой срещу касов бон от търговеца. 

За въпроси може да се свържете с нас на телефон  0893501644 или писмено на info@o-gift.eu,  а ние ще ви отговорим при първа възможност.