Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки се съгласявате с тях.

LED огледало, модел 103, против запотяване,часовник, 60/80см

LED огледало, модел 103, против запотяване,часовник, 60/80см
Огледало с LED осветление, модел 103 с функция против изпотяване и часовник.Размери на огледалото 60см. / 80см.Система против запотяване на огледалото;Индикатор за визуализация на часа - часовник; ЛЕД осветление;Тъч скрийн модул за управление на функциите.Модела е снабден със система ..
249.99лв.
 • Наличност: В наличност
 • Модел: LED огледало,103, лед освет.,против изпотяване,часовник,60/80см
 • Тегло: 5.50kg
 • Размери: 62.00cm x 82.00cm x 5.00cm

Поръчка с телефон

Антибот

Огледало с LED осветление, модел 103 с функция против изпотяване и часовник.


Размери на огледалото 60см. / 80см.

 • Система против запотяване на огледалото;
 • Индикатор за визуализация на часа - часовник; 
 • ЛЕД осветление;
 • Тъч скрийн модул за управление на функциите.


Модела е снабден със система против замъгляване (запотяване) и е изключително практичен, особено в случаите след взимане на душ или вана.

Обикновено всеки иска да се огледа след това, но в голяма част от случаите, това се оказва невъзможно и чувството никак не е приятно.

Замъгляването, породено от ситни капчици вече остава в миналото.

Производителите и дизайнерите са намерили решение на този проблем като са проектирали и вградили нагревател, който не допуска запотяването му.

Повече няма да ви се налага да правите компромиси и ще се насладите на луксозен дизайн и функционалност от ново поколение, която всеки би искал да притежава.

Touch Screen модул, позволяващ управление на функциите. Различните модели са оборудвани с най-различни съвременни функционалности, но какво по-хубаво от това сами да можем да си ги избираме, посредством TOUCH модул за управление.

Всичко това вече е напълно възможно и най-приятната част, е че е на достъпна цена.

Напоследък все повече потребители залагат на удобството и успоредно вървят в крак с тенденциите на пазара.

Друга иновативна характеристика е визуализация на точния час върху огледалото. 

Това прави огледалата Макена изключително стилни и нестандартни, а в същото време и функционални.

В зависимост от Вашето предпочитание, може да получите избрания артикул по следните начини:

 • Доставка до офис на куриерска фирма Еконт– ако избрали сте доставка до офис на Еконт, поръчката ви ще бъде изпратена до избран офис на куриерската фирма, който трябва да посетите, за да заплатите в брой „Наложения платеж“ и да получите пратката си. Срока на доставка е до три работни дни. Когато пратката пристигне в офиса, ще получите известяващ за това SMS на телефонния си номер. Винаги изпращаме пратките със застраховка (декларирана стойност) и опция „Преглед“.
 •  Доставка до Вашия адрес с куриерска фирма Еконт ако сте избрали доставка до вашия адрес, артикула ви ще бъде доставн до адреса, който сте посочили в рамките на деня за доставка във вашето населено място на куриера. Заплащането е от получателя в брой с Наложен платеж.  Когато пратката е в куриер, ще получите известяващ за това SMS на телефонния си номер. Винаги изпращаме пратките със застраховка (декларирана стойност) и опция „Преглед“.

 •  Лично получаване в София  - може да вземете  вашия артикул в удобно време и място след предварителна уговорка. Заплащането е в брой срещу касов бон от търговеца. 

За въпроси може да се свържете с нас на телефон  0893501644 или писмено на info@o-gift.eu,  а ние ще ви отговорим при първа възможност.