Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки се съгласявате с тях.

Вие сте с електронния магазин O-Gift.eu! С нашите артикули може да си почивате, да се забавлявате, да спортувате, да готвите и да ремонтирате. Подарете си прекрасни преживявания с o-gift!

Вие сте с електронния магазин O-Gift.eu!

Срещу всеки артикул има форма за запитване, където може да ни попитате за наличности, цени, очаквана доставка на неналични стоки или друго което Ви интересува.

 Ще Ви изпратим желания артикул по куриер с наложен платеж, като транспорта е за Ваша сметка. Основен доставчик, с който работи електронния магазин O-GIFT.EU e куриерска фирма Еконт.

Ние не носим отговорност за забавени поръчки по вина на куриерската фирма. В случай, че имате забавена пратка по вина на куриерската фирма Ви съветваме да направите рекламация към тях за ненавременната услуга.

Доставка до офис на куриерска фирма (Еконт)

В случай че сте избрали доставка до офис на Еконт, поръчката Ви ще бъде изпратена до избран офис на куриерската фирма, който трябва да посетите, за да получите пратката си. Срока на доставка е до три работни дни.

Доставка до точен адрес с куриерска фирма (Еконт)

Избрали сте доставка до врата, артикула Ви ще бъде доставна до адреса, който сте посочили в рамките на деня за доставка.

Точния ден и час са определени според графика на куриерска фирма Еконт. 

Градски куриер - София

В случай, че адреса на доставката се намира в град София, има възможност за бърза доставка на същия или следващ работен ден до вашия адрес.

Тези доставки се извършват по запитване към нас за възможност и цена.

Лично взимане в София на някой артикули

ЛИЧНО ПОЛУЧАВАНЕ на избран артикул от представител на o-gift.eu в удобно време и място след предварителна уговорка по телефон - 0893501644. От лично получаване може да се възползвате само за някой от артикулите ни.


Грижа за качествена доставка от O-Gift.eu:

  • За да защитим артикулите от рискове при транспорта, избираме опцията ОБЯВЕНА СТОЙНОСТ. (Обявена стойност е стойността на пратката, до която куриерската фирма носи отговорност в случаите на повреда, загуба или кражба.) Цената е според актуалната тарифа на куриерската фирма - 0,24% от обявената стойност на пратката.
  • За да улесним доставката и да сте информирани, винаги избираме услугата SMS ИЗВЕСТЯВАНЕ - научавате най-важното за вашите пратки и получавате линк, за да ги проследите. Бързо и лесно имате достъп до информация къде и кога ще ги доставим и каква е цената на услугата. Цената е според тарифата на куриерската фирма.
  • За да сме максимално коректни към Вас, винаги добавяме опцията на куриерската фирма „ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПРЕГЛЕД“.

Тук може да се запознете с актуалната тарифа на куриерска фирма Еконт: https://www.econt.com/services/courier-services


Може да се свържете с нас на телефон  0893501644, писмено чрез формата "Запитване",  а ние ще Ви отговорим при първа възможност.

Можете да ни пишете и тук: Контакт с нас