Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки се съгласявате с тях.

Плащане при покупка от O-GIFT.EU

В случай, че сте харесали артикул от o-gift.eu и имате желание да го закупите:

1. Можем да го изпратим ПО КУРИЕР С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, като транспорта е за ваша сметка. ЗАПЛАЩАТЕ В БРОЙ, при получаването на стоката. Винаги за артикулите ни има ИЗДАДЕН КАСОВ БОН, който трябва да запазите до срока на гаранция.

2. Може да го вземете ЛИЧНО ОТ НАС с предварителна уговорка за място и време в град София, ЗАПЛАЩАТЕ В БРОЙ, при получаването на стоката. За закупения артикулите винаги ИЗДАВАМЕ КАСОВ БОН, който трябва да запазите до срока на гаранция;Основен доставчик, с който работи O-GIFT.EU e куриерска фирма Еконт. ЛИЧНОТО взимане е валидно само за част от артикулите в магазина.

В зависимост от вашето предпочитание за доставка, можете да получите избрания артикул по следните начини:

• ДОСТАВКА ДО ОФИС НА КУРИЕРСКА ФИРМА – в случай че сте избрали доставка до офис на Еконт, поръчката Ви ще бъде изпратена до избран офис на куриерската фирма, който трябва да посетите, за да получите пратката си. Срокът на доставка е до три работни дни.

• ДОСТАВКА ДО ТОЧЕН АДРЕС С КУРИЕРСКА ФИРМА – избрали сте доставка до врата, артикула Ви ще бъде доставен до адреса, който сте посочили в рамките на деня за доставка. Точния ден и час са според графика на куриерска фирма Еконт. Не носим отговорност за забавени поръчки по вина на куриерската фирма. В случай, че имате забавена пратка по вина на куриерската фирма Ви съветваме, да направите рекламация към тях за ненавременната услуга.

Заплащането на цената на основната куриерска услуга и допълнителните такси е според актуалната ценовата листа на Еконт и се заплащат от получателя.

За да защитим артикулите от рискове при транспорта, винаги избираме опцията ОБЯВЕНА СТОЙНОСТ. (Обявена стойност е стойността на пратката, до която куриерската фирма носи отговорност в случаите на повреда, загуба или кражба.) Цената е според актуалната тарифа на куриерската фирма.

За да улесним доставката и да сте информирани, винаги избираме услугата „SMS ИЗВЕСТЯВАНЕ“ - научавате най-важното за вашите пратки и получавате линк, за да ги проследите.

Бързо и лесно имате достъп до информация къде и кога ще ги доставим и каква е цената на услугата. Цената е според тарифата на куриерската фирма.

За да сме максимално коректни към Вас, винаги добавяме опцията на куриерската фирма „ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПРЕГЛЕД“. Тази опция е безплатна.


ЗАПАЗЕТЕ КАСОВИЯ БОН ОТ ВЕСАН СВ ЕООД И/ИЛИ ТРАНСПОРТНИЯ ДОКУМЕНТ ОТ КУРИЕРСКАТА ФИРМА, В СЛУЧАЙ ЧЕ ВЪЗНИКНЕ РЕКЛАМАЦИЯ.

Може да се свържете с нас на: телефон 0893501644 · можете да ни пишете тук: Контакт с нас · имейл: info@o-gift.eu