Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки се съгласявате с тях.

Рекламации

За връзка с нас телефон 0893 501644 или пишете на info@o-gift.eu.

РЕКЛАМАЦИИ

 

1. Рекламация при явни дефекти се предявява в рамките на 3 работни дни след получаването на стоката, а при скрити дефекти - при откриването им, но не по-късно от срока на гаранцията. Разхода за транспорт се поема от Търговеца. При рекламация Клиентът може да претендира за:

1.1. Връщане на стоката и възстановяване на заплатената от Клиента сума в случай, че са констатирани липси, несъответствие с обявения размер, цвят или цена и представяне на касовата бележка. Транспортните разходи са за сметка на продавача.

1.2. Замяна на стоката – при констатирани производствени дефекти на стоката или грешно изпратен продукт. Транспортните разходи са за сметка на продавача.

2. Връщане или замяна на продукти, без установена причина за рекламация е възможно до 14 дни след получаването на стоката по чл.55 от ЗЗП.

Връщането и замяната стават само ако продуктът или продуктите бъдат върнати в запазена оригинална опаковка и изправно състояние, неизползвани, с оставени на местата им етикети и касова бележка.

Разходите по транспорт за връщане и/или замяна са за сметка на Клиента.

v  Сумата за върнатата стока се възстановява до 10 дни от датата на приемане на стоката по банков път, по сметка предоставена писмено от Клиента.

Възстановява се стойността на продуктите. Не се възстановяват разходите за транспорт.

Сметка на Купувача:

Банка

 

IBAN

 

BIC

 

 

ГАРАНЦИЯ

Законовата гаранция на всички продукти е различна и е описана в описанието на артикула. Тя  започва да тече от датата на продажба.

Гаранцията може да бъде изпълнена чрез ремонт или замяна по нашата преценка.

Гаранцията не покрива повреди на износени части, повреждане или дефекти, причинени от неправилна употреба или поддръжка. Искове по гаранцията ще бъдат приемани, само ако стоката се изпрати напълно сглобена и добре опакована, както и с документ за продажба (касова бележка, товарителница от доставката с куриер).

Разхода за транспорт се поема от Търговеца.


Стандартен формуляр: https://www.kzp.bg/standarten-formulyar-za-uprazhnyavane-pravo-na-otkaz-pri-online-pokupki