Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки се съгласявате с тях.
Преглед преди плащане
за да сме максимално коректнии към Вас
Лесно връщане и замяна
за да сте спокойни за покупката си

Електрическа помпа за питейна вода - универсален диспенсър- бял

Електрическа помпа за питейна вода - универсален диспенсър- бял
Електрически диспенсър за вода, подходящ за всички видове бутилки и галони до 19литра.2 години гаранция (гаранцията не се отнася за батерията). В комплекта има адаптор с който отвора се настройва за всички видове гърла на бутилки.1,5литра на минута / с едно зареждане на батерията около 100 литраУлес..
16.00лв.
18.00лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Универсален диспенсър за вода - черен
  • Тегло: 0.50kg

Поръчка само с телефон (за потребители, които нямат имейл и нямат регистрация в електронния магазин)

Антибот

Електрически диспенсър за вода, подходящ за всички видове бутилки и галони до 19литра.

2 години гаранция (гаранцията не се отнася за батерията). В комплекта има адаптор с който отвора се настройва за всички видове гърла на бутилки.

1,5литра на минута / с едно зареждане на батерията около 100 литра

Улеснете максимално наливането на вода с напълно автоматизираната помпа за изпомпване на минерална вода от бутилка. Ще намери приложение във Вашия дом или офис. Чрез помпата можете да превърнете всяка бутилка в диспенсър за вода. Лесна е за монтаж и употреба, а наливането на вода ще става с лекота. Просто поставете помпата, натиснете бутона и водата ще потече.

 Мощност: 4W

Дебит: 1.5L/минута

Материал: ABS, силикон, неръждаема стомана

Вградена акумулаторна батерия: 1200mAh (литиева).

Входящо напрежение за зареждане: DC 5V

Време за зареждане: 2-5 часа;

Дължина на маркуча: 55 см.

Дължина на метална тръба: 12 см.

Цвят: Черен / Бял

Размер: 13×7.5×7.5см.

В зависимост от Вашето предпочитание, може да получите избрания артикул по следните начини:

  • Доставка до офис на куриерска фирма Еконт– ако избрали сте доставка до офис на Еконт, поръчката ви ще бъде изпратена до избран офис на куриерската фирма, който трябва да посетите, за да заплатите в брой „Наложения платеж“ и да получите пратката си. Срока на доставка е до три работни дни. Когато пратката пристигне в офиса, ще получите известяващ за това SMS на телефонния си номер. Винаги изпращаме пратките със застраховка (декларирана стойност) и опция „Преглед“.
  •  Доставка до Вашия адрес с куриерска фирма Еконт ако сте избрали доставка до вашия адрес, артикула ви ще бъде доставн до адреса, който сте посочили в рамките на деня за доставка във вашето населено място на куриера. Заплащането е от получателя в брой с Наложен платеж.  Когато пратката е в куриер, ще получите известяващ за това SMS на телефонния си номер. Винаги изпращаме пратките със застраховка (декларирана стойност) и опция „Преглед“.

  •  Лично получаване в София  - може да вземете  вашия артикул в удобно време и място след предварителна уговорка. Заплащането е в брой срещу касов бон от търговеца. 

За въпроси може да се свържете с нас на телефон  0893501644 или писмено на info@o-gift.eu,  а ние ще ви отговорим при първа възможност.