Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки се съгласявате с тях.

Кокосови изтривалки

Изтривалка кокос In/Out, модел 274, размер 40x60cm.
Топ
Изтривалка от кокос с  размери 40см. x 60см.Кокосовата изтривалка е добро решение за входа. Добре изчетква прах и мръсотия от подметките на обувките и не позволява нанасянето и във вътрешните помещения. Може да се постави в изрязано легло на пода или свободно стояща. Основата може и да се ..
19.00лв.
Изтривалка кокос, 40x60cm.Кокосовата изтривалка е добро решение за входа. Добре изчетква прах и мръсотия от подметките на обувките и не позволява нанасянето й във вътрешните помещения. Може да се постави в изрязано легло на пода или свободно стояща. Основата може и да се залепи за пода с подхо..
19.00лв.
Изтривалка за обувки от кокос, с размери 40см. x 60см.Кокосовата изтривалка е добро решение за пред входната врата. Добре изчетква прах и мръсотия от подметките на обувките и не позволява нанасянето й във вътрешните помещения. Може да се постави в изрязано легло на пода или свободно стояща. Осно..
19.00лв.
Изтривалка за обувки от кокос, с размери 40см. x 60см.Кокосовата изтривалка е добро решение за пред входната врата. Добре изчетква прах и мръсотия от подметките на обувките и не позволява нанасянето й във вътрешните помещения. Може да се постави в изрязано легло на подаа или свободно стояща. Осн..
19.00лв.
Изтривалка кокос, Welcome Steps, модел 607, размер 40x60cm.Изтривалка кокос, 40x60см. Кокосовата изтривалка е добро решение за входа. Добре изчетква прах и мръсотия от подметките на обувките и не позволява нанасянето й във вътрешните помещения. Може да се постави в изрязано легло на пода или с..
16.00лв.
Изтривалка от кокос, с размери 40 см. x 60 см.Кокосовата изтривалка е добро решение за пред входната врата.Добре изчетква прах и мръсотия от подметките на обувките и не позволява нанасянето й във вътрешните помещения. Може да се постави в изрязано легло на пода или свободно стояща. Основата може..
19.00лв.
Изтривалка кокос, цветя, размер 40x60см. Изтривалка кокос, 40x60cm.Кокосовата изтривалка е добро решение за входа. Добре изчетква прах и мръсотия от подметките на обувките и не позволява нанасянето й във вътрешните помещения.Може да се постави в изрязано легло на пода или свободно стояща. О..
19.00лв.
Изтривалка кокос, модел 913, размер 40x60cm.
Топ
Изтривалка от кокос, модел TP 11913, размер 40см. x 60см.Кокосовата изтривалка е добро решение за пред входната врата.Добре изчетква прах и мръсотия от подметките на обувките и не позволява нанасянето й във вътрешните помещения. Може да се постави в изрязано легло на пода или свободно стояща. Ос..
19.00лв.
Изтривалка от кокос, форма - полукръг, модел TP 00731 HM и размер 40см. x 60см.Кокосовата изтривалка е добро решение за поставяне пред входната врата.Добре изчетква прах и мръсотия от подметките на обувките и не позволява нанасянето й във вътрешните помещения. Може да се постави в изрязано легло..
19.00лв.
Изтривалка от кокос, с размери 40 см. x 60 см.Кокосовата изтривалка е добро решение за входа. Добре изчетква прах и мръсотия от подметките на обувките и не позволява нанасянето й във вътрешните помещения. Може да се постави в изрязано легло на пода или свободно стояща. Основата може и да се зал..
19.00лв.
Изтривалка от кокос, Welcome/Goodbye, модел 251, размер 40см. x 60см.
Топ
Изтривалка от кокос с размери 40см. x 60см.Кокосовата изтривалка е добро решение за поставяне пред входната врата. Добре изчетква прах и мръсотия от подметките на обувките и не позволява нанасянето й във вътрешните помещения. Може да се постави в изрязано легло на пода или свободно стояща. Основ..
19.00лв.
Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)

Кокосовата изтривалка е добро решение за пред входната врата.


Добре изчетква прах и мръсотия от подметките на обувките и не позволява нанасянето й във вътрешните помещения.
Може да се постави в изрязано легло на пода или свободно стояща.

Основата може и да се залепи за пода с подходящо лепило.

Цветовата им гама ги прави подходящи за всеки интериор.

Ествествените кокосови изтривалки е добре, ако са навън да се поставят под навес.
Почистваща настилка на базата на естествени кокосови влакна за силно натоварени входни пространства отличаваща се с висока поглъщаемост.
Износоустойчив и водоустойчив материал, който се поддържа лесно.

Характеристики: изработват се от 100% натурални кокосови влакна вплетени в PVC основа.