Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки се съгласявате с тях.

Кокосови изтривалки - за почистване на обувки и крака

Изтривалка кокос In/Out, модел 274, размер 40x60cm.
Топ
Изтривалка от кокос с  размери 40см. x 60см.Кокосовата изтривалка е добро решение за входа. Добре изчетква прах и мръсотия от подметките на обувките и не позволява нанасянето и във вътрешните помещения. Може да се постави в изрязано легло на пода или свободно стояща. Основата може и да се ..
19.00лв.
Изтривалка кокос, 40x60cm.Кокосовата изтривалка е добро решение за входа. Добре изчетква прах и мръсотия от подметките на обувките и не позволява нанасянето й във вътрешните помещения. Може да се постави в изрязано легло на пода или свободно стояща. Основата може и да се залепи за пода с подхо..
19.00лв.
Изтривалка кокос, HOME, модел 276, размер 40x60cm.
Топ
Изтривалка за обувки от кокос, с размери 40см. x 60см.Кокосовата изтривалка е добро решение за пред входната врата. Добре изчетква прах и мръсотия от подметките на обувките и не позволява нанасянето й във вътрешните помещения. Може да се постави в изрязано легло на пода или свободно стояща. Осно..
19.00лв.
Изтривалка за обувки от кокос, с размери 40см. x 60см.Кокосовата изтривалка е добро решение за пред входната врата. Добре изчетква прах и мръсотия от подметките на обувките и не позволява нанасянето й във вътрешните помещения. Може да се постави в изрязано легло на подаа или свободно стояща. Осн..
19.00лв.
Изтривалка кокос, Welcome Steps, модел 607, размер 40x60cm.Изтривалка кокос, 40x60см. Кокосовата изтривалка е добро решение за входа. Добре изчетква прах и мръсотия от подметките на обувките и не позволява нанасянето й във вътрешните помещения. Може да се постави в изрязано легло на пода или с..
16.00лв.
Изтривалка от кокос, с размери 40 см. x 60 см.Кокосовата изтривалка е добро решение за пред входната врата.Добре изчетква прах и мръсотия от подметките на обувките и не позволява нанасянето й във вътрешните помещения. Може да се постави в изрязано легло на пода или свободно стояща. Основата може..
19.00лв.
Изтривалка кокос, цветя, размер 40x60см. Изтривалка кокос, 40x60cm.Кокосовата изтривалка е добро решение за входа. Добре изчетква прах и мръсотия от подметките на обувките и не позволява нанасянето й във вътрешните помещения.Може да се постави в изрязано легло на пода или свободно стояща. О..
19.00лв.
Изтривалка кокос, модел 913, размер 40x60cm.
Топ
Изтривалка от кокос, модел TP 11913, размер 40см. x 60см.Кокосовата изтривалка е добро решение за пред входната врата.Добре изчетква прах и мръсотия от подметките на обувките и не позволява нанасянето й във вътрешните помещения. Може да се постави в изрязано легло на пода или свободно стояща. Ос..
19.00лв.
Изтривалка от кокос, форма - полукръг, модел TP 00731 HM и размер 40см. x 60см.Кокосовата изтривалка е добро решение за поставяне пред входната врата.Добре изчетква прах и мръсотия от подметките на обувките и не позволява нанасянето й във вътрешните помещения. Може да се постави в изрязано легло..
19.00лв.
Изтривалка от кокос, с размери 40 см. x 60 см.Кокосовата изтривалка е добро решение за входа. Добре изчетква прах и мръсотия от подметките на обувките и не позволява нанасянето й във вътрешните помещения. Може да се постави в изрязано легло на пода или свободно стояща. Основата може и да се зал..
19.00лв.
Изтривалка от кокос, Welcome/Goodbye, модел 251, размер 40см. x 60см.
Топ -26 %
Изтривалка от кокос с размери 40см. x 60см.Кокосовата изтривалка е добро решение за поставяне пред входната врата. Добре изчетква прах и мръсотия от подметките на обувките и не позволява нанасянето й във вътрешните помещения. Може да се постави в изрязано легло на пода или свободно стояща. Основ..
13.99лв. 19.00лв.
Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)

Кокосовата изтривалка е добро решение за пред входната врата.


Добре изчетква прах и мръсотия от подметките на обувките и не позволява нанасянето й във вътрешните помещения.
Може да се постави в изрязано легло на пода или свободно стояща.
Основата може и да се залепи за пода с подходящо лепило.
Цветовата им гама ги прави подходящи за всеки интериор.
Ествествените кокосови изтривалки е добре, ако са навън да се поставят под навес.
Почистваща настилка на базата на естествени кокосови влакна за силно натоварени входни пространства отличаваща се с висока поглъщаемост.
Износоустойчив и водоустойчив материал, който се поддържа лесно.
Характеристики: изработват се от 100% натурални кокосови влакна вплетени в PVC основа.

В магазин o-gift.eu ще откриерте полезни и забавни предмети, подходящи за семейни подаръци, за вашето хоби, за изненади на приятели и роднини. Забавлявайте се, почивайте си, спортувайте, гответе и ремонтирайте с нас - www.o-gift.eu!

Тук ще намерите това което ви трябва за вашата баба, дядо, дете, жена, мъж и даже за домашния си любимец. За мама, татко и дете – дом, забавления и спорт от сърце!