Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки се съгласявате с тях.

Хобита и майсторски инструменти за теб и приятелитети ти

2 в 1 Магнитна Акумулаторна LED Лампа 2 в 1 Магнитна Акумулаторна LED Лампа
-42 %
 2 в1 Магнитна Акумулаторна LED Лампа! Акумулаторна и магнитна LED лампа, много универсална благодарение на оригиналния си мултифункционален и преносим дизайн, без кабели или щепсели, която предлага безкрайни предимства и възможности. Може лесно да се пренесе до всяко място, където е необходимо..
41.81лв. 72.12лв.
4x USB 3.0 Изоксис 19165 зарядно за стена 4x USB 3.0 Изоксис 19165 зарядно за стена
-42 %
СТЕННО ЗАРЯДНО ЗА 4 USB 4 USB 3.0 СЛОТА - зарядното устройство е проектирано да зарежда едновременно от 4 USB гнезда. Оранжевият USB порт осигурява ултра бързо зареждане докато другите портове работят на 3.1A. Благодарение на това устройство вие не само ще спестите място в контакта, но и ще зарежда..
8.38лв. 14.45лв.
60W прецизен бутален поялник 60W прецизен бутален поялник
-42 %
ПРЕЦИЗЕН ФЛОК ПОЯЛНИК + 6 ЧЪЛГА + СТОЙКА ВКЛЮЧЕНА СТОЙКА ЗА ТОПЪЛ ПОЯЛНИК - с лек и удобен, удобен железен цокъл. Монтира се под поялника, благодарение на това по време на работа можете да го оставите настрана, за да си починете от работа или да го оставите да изстине . Поставката за ютия е много с..
20.62лв. 35.56лв.
H16210 мозаечна диамантена бродерия H16210 мозаечна диамантена бродерия
-42 %
ДИАМАНТЕНА БРОДЕРИЯ ОТНЕМА ДЪЛГИ ЧАСОВЕ - диамантената бродерия се състои в запълване на готовия модел на картината с малки диаманти от различни цветове. Това е многочасово занимание, което не изисква специални умения, а само търпение и прецизност . Това е интересна идея за прекарване на свободното..
9.78лв. 16.87лв.
H16213 мозаечна диамантена бродерия H16213 мозаечна диамантена бродерия
-42 %
ДИАМАНТЕНА БРОДЕРИЯ ОТНЕМА ДЪЛГИ ЧАСОВЕ - диамантената бродерия се състои в запълване на готовия модел на картината с малки диаманти от различни цветове. Това е многочасово занимание, което не изисква специални умения, а само търпение и прецизност . Това е интересна идея за прекарване на свободното..
10.40лв. 17.95лв.
LED Проектор Звезди Vezda InnovaGoods LED Проектор Звезди Vezda InnovaGoods
-42 %
Ако сте фенове на света на джаджите, InnovaGoods ви предлага най-добрите и оригинални стоки за дома, автомобила, пътуването, децата, технологиите, забавление и др.! Открийте широка гама от висококачествени продукти, които се отличават със своята функционалност, ефикасност и иновативен дизайн, като L..
19.54лв. 33.70лв.
Автоматично отстраняване на изолация Автоматично отстраняване на изолация
-42 %
АВТОМАТИЧЕН ТЕМПЪЛ НА ИЗОЛАЦИЯ С ФРЕЗА И СКЛАМА + РЕГУЛАТОР НА СИЛАТА И ОГРАНИЧИТЕЛ НА НАЛЯГАНЕ АВТОМАТИЧЕН ОТДЕЛВАТЕЛ НА ИЗОЛАЦИЯ - този практичен инструмент ще ви позволи бързо и точно да премахнете изолацията от едножилни или многожилни кабели. За да премахнете изолацията, поставете жицата в чел..
25.20лв. 43.47лв.
Биомагнитни Обеци за Отслабване Slimagnetic Биомагнитни Обеци за Отслабване Slimagnetic
-42 %
Биомагнитни Обеци за Отслабване Slimagnetic  Wellness Care е добър пример за това! Открийте широка гама висококачествени продукти, които се отличават със своята функционалност, ефикасност и иновативен дизайн.Материал: СтоманамагнитнитеГланцов завършекМагнити с голяма сила на притегляненеАкупрес..
12.78лв. 22.05лв.
Грънчарско колело с аксесоари Грънчарско колело с аксесоари
-42 %
ГРЪНЧАРСКО КОЛЕЛО С АКСЕСОАРИ скулптурен комплект с грънчарско колело две избираеми скорости на въртене на колелата играчка, която развива ръчно, художествено и творческо мислене СПЕЦИФИКАЦИЯ сертификат: EN71 възраст: над 8 години захранване: 2 x "D" R20 батерия (не е включена) размери на колелото (..
39.82лв. 68.68лв.
Показани 1 от 12 | 140 (12 Страници)

Инструменти, джаджи, хоби, майстор в домашни условия. Подбрали сме стоки с висока полезност, много практични инструменти и части за да поправите някой неща в дома си. Разлините хобита, изскват разлини аксесоари и материали. Разгледайте секцията в сайта ни Хобита и майсторски инструменти и ще откриете много полезни и важни помощници за да поддъжате дома и хобитата си.