Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки се съгласявате с тях.
Преглед преди плащане
за да сме максимално коректнии към Вас
Лесно връщане и замяна
за да сте спокойни за покупката си

Помпа за течност P10483

Помпа за течност P10483
Помпа за течност P10483
Помпа за течност P10483
Помпа за течност P10483
-42 %
Помпа за течност P10483
Помпа за течност P10483
Помпа за течност P10483
Помпа за течност P10483
Помпа за течност P10483
ЕЛЕКТРИЧЕСКИ - електрическа помпа за течности е отлично устройство, което улеснява процеса на изливане на течности в съдовете. Не е нужно да вдигате огромна бутилка с вода, за да се разхладите през лятото. Всичко, което трябва да направите, е да натиснете помпата и водата ще потече направо в чашата..

Поръчка само с телефон (за потребители, които нямат имейл и нямат регистрация в електронния магазин)

Антибот
 • ЕЛЕКТРИЧЕСКИ - електрическа помпа за течности е отлично устройство, което улеснява процеса на изливане на течности в съдовете. Не е нужно да вдигате огромна бутилка с вода, за да се разхладите през лятото. Всичко, което трябва да направите, е да натиснете помпата и водата ще потече направо в чашата.
 • ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ - процесът на прехвърляне се извършва автоматично след натискане на бутона ON в горната част на устройството; за да спрете помпата, просто натиснете същия бутон. Лесната работа е голямо удобство, което се отразява на качеството и комфорта на използване. Помпата е идеална за деца, възрастни и възрастни хора.
 • ПОРТАТИВЕН - благодарение на ниското тегло и компактния размер, помпата е изключително удобна, лесно се съхранява и транспортира, и да го вземете със себе си навсякъде не е проблем.
 • ШИРОК ОБЕКТ ОТ ПРИЛОЖЕНИЯ - електрическата помпа за напитки е идеална за лична домашна употреба, а може да се използва и за търговски цели при организиране на различни видове игри, събития, градински партита, спортни събития, фестивали или концерти с кетъринг. Перфектен е и като оборудване за офиси, барове, ресторанти, хотели и болници.
 • СПЕЦИФИКАЦИЯ - цвят: бяло - черно; захранване: USB кабел; размери (ширина/височина): 16 / 13см; тегло: 0,25 кг; тегло в опаковката: 0,3 кг

СПЕЦИФИКАЦИЯ

 • цвят: бяло - черно;
 • захранване: USB кабел;
 • размери (ширина/височина): 16 / 13см;
 • тегло: 0,25 кг;
 • тегло в опаковката: 0,3 кг

В зависимост от Вашето предпочитание, може да получите избрания артикул по следните начини:

 • Доставка до офис на куриерска фирма Еконт– ако избрали сте доставка до офис на Еконт, поръчката ви ще бъде изпратена до избран офис на куриерската фирма, който трябва да посетите, за да заплатите в брой „Наложения платеж“ и да получите пратката си. Срока на доставка е до три работни дни. Когато пратката пристигне в офиса, ще получите известяващ за това SMS на телефонния си номер. Винаги изпращаме пратките със застраховка (декларирана стойност) и опция „Преглед“.
 •  Доставка до Вашия адрес с куриерска фирма Еконт ако сте избрали доставка до вашия адрес, артикула ви ще бъде доставн до адреса, който сте посочили в рамките на деня за доставка във вашето населено място на куриера. Заплащането е от получателя в брой с Наложен платеж.  Когато пратката е в куриер, ще получите известяващ за това SMS на телефонния си номер. Винаги изпращаме пратките със застраховка (декларирана стойност) и опция „Преглед“.

 •  Лично получаване в София  - може да вземете  вашия артикул в удобно време и място след предварителна уговорка. Заплащането е в брой срещу касов бон от търговеца. 

За въпроси може да се свържете с нас на телефон  0893501644 или писмено на info@o-gift.eu,  а ние ще ви отговорим при първа възможност.