Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки се съгласявате с тях.
Преглед преди плащане
за да сме максимално коректнии към Вас
Лесно връщане и замяна
за да сте спокойни за покупката си

Проточен бойлер за баня, 8,5kW, дисплей , електронно управление, 44/22/8см.

Проточен бойлер за баня, 8,5kW, дисплей , електронно управление, 44/22/8см.
Този тип проточен водонагревател е уникален със своята технология на загряване на водата. Няма директен контакт на вода с нагревателен елемент, което увеличава животът на нагревателя и безопасността на работа на водонагревателя. Освен това, уредът притежава следните предимства:Уредът снабдява с топл..
325.20лв.
 • Наличност: В наличност
 • Модел: Водонагревател за баня, 8,5kW, дисплей, висока защита
 • Тегло: 6.00kg

Поръчка само с телефон (за потребители, които нямат имейл и нямат регистрация в електронния магазин)

Антибот

Този тип проточен водонагревател е уникален със своята технология на загряване на водата. Няма директен контакт на вода с нагревателен елемент, което увеличава животът на нагревателя и безопасността на работа на водонагревателя. Освен това, уредът притежава следните предимства:

 • Уредът снабдява с топла вода веднага. Без предварително загряване. Без излишни загуби на топлина и енергия. Енергоспестяващ.
 • Микрокомпютърно управление на нагревателя, в зависимост от исканата температура и желания поток вода.
 • Уникална технология на загряването на водата, която е напълно изолирана от нагревателния елемент, посредством последно поколение нано-изолационни материали.

 • С няколко защити от прегряване. Когато изходната температура достигне 65°C, уредът ще спре нагряването (режим на изчакване). Автоматично, преди да достигне критично висока температура, ще чуете сигнал, а на екрана ще се изпише Е1. В момента, когато температурата падне под 58°C, уредът ще продължи нормалната си работа.
 • Защита от електрическа утечка. Ако уредът установи опасност от токов удар, захранването ще бъде прекъснато от специален модул за защита срещу утечка, а на екрана ще се изпише Е2.
 • Контролен датчик, следящ нормалната работа на температурните датчици. В случай на проблем, уредът ще спре работа и на екрана ще се изпише Е3.
 • Директно настройване на желаната температура. Вграденият автоматичен термостат следи крайната температура да бъде постоянна. Уредът запомня последната настроена температура (дори и при изключване на уреда), и не е необходимо всеки път да повтаряме едно и също действие за настройване на температурата.
 • Крайна термозащита срещу прегряване на уреда. При достигане на 90℃, в нагревателния елемент се прекъсва механично ел. захранването.
ПредназначениеБаня
МонтажСтена
Тип на уреда:под налягане
Начин на включванеТурбинен датчик
УправлениеЕлектронно
Вид на токаМонофазен
Захранващо напрежение230/50V/Hz
Мощност8,5kW
Номинален ток39,1A
Предпазител на ел. кръг не по-малък40A
Минимално сечение на захранващия кабел AGW/mm23×4mm²
Работно налягане                     PSI/bar0.02-0.6MPa
Максимално налягане на водата0.6MPa
Мин. воден поток на включване1,50L/min
Оптимален воден поток на работа4L/min
Ефикасност  ∆t=25°C5,1L/min
Температурен диапазон на работа30-55°C
Електронна защита от прегряване65°C
Механична термозащита90°C


Степен на защита IPIP25IP
Датчик за влагада
Вид на водосъдържателя:корпус със спираловидна навита тръба залята в алуминиева сплав
Тип на нагревателния елемент:4 сухи нагревателя в корпуса
Вместимостпроточен
Присъединяване към ВиК мрежаG1/2”G”
Габарити (ВхШхД)ц396*220*88
mm

В зависимост от Вашето предпочитание, може да получите избрания артикул по следните начини:

 • Доставка до офис на куриерска фирма Еконт– ако избрали сте доставка до офис на Еконт, поръчката ви ще бъде изпратена до избран офис на куриерската фирма, който трябва да посетите, за да заплатите в брой „Наложения платеж“ и да получите пратката си. Срока на доставка е до три работни дни. Когато пратката пристигне в офиса, ще получите известяващ за това SMS на телефонния си номер. Винаги изпращаме пратките със застраховка (декларирана стойност) и опция „Преглед“.
 •  Доставка до Вашия адрес с куриерска фирма Еконт ако сте избрали доставка до вашия адрес, артикула ви ще бъде доставн до адреса, който сте посочили в рамките на деня за доставка във вашето населено място на куриера. Заплащането е от получателя в брой с Наложен платеж.  Когато пратката е в куриер, ще получите известяващ за това SMS на телефонния си номер. Винаги изпращаме пратките със застраховка (декларирана стойност) и опция „Преглед“.

 •  Лично получаване в София  - може да вземете  вашия артикул в удобно време и място след предварителна уговорка. Заплащането е в брой срещу касов бон от търговеца. 

За въпроси може да се свържете с нас на телефон  0893501644 или писмено на info@o-gift.eu,  а ние ще ви отговорим при първа възможност.