Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки се съгласявате с тях.

За автомобили и телефони - аксесоари

2 в 1 Чистачка за Прозорци със Спрей Klinshil InnovaGoods 2 в 1 Чистачка за Прозорци със Спрей Klinshil InnovaGoods
-42 %
InnovaGoods предлага най-новите стоки за дома, като 2 в 1 Чистачка за Прозорци със Спрей Klinshil InnovaGoods ! Открийте широка гама висококачествени продукти, които се отличават със своята функционалност, ефикасност и иновативен дизайн: осветление, съхранение, декорация, климатизация, градина, дома..
34.02лв. 58.68лв.
USB силиконова лампа - черна USB силиконова лампа - черна
-42 %
USB СИЛИКОНОВА СВЕТЛИНА - ЧЕРНА FLEXIBLE - тази изключително практична лампа е оборудвана с гъвкав крак, който може да се огъва на различни страни. Това ни позволява да регулираме височината и ъгъла на падане на светлината според нашите нужди. USB гнездо - благодарение на това, че лампата има USB г..
2.41лв. 4.16лв.
Автоматична Поставка за Смартфон Moycle InnovaGoods Автоматична Поставка за Смартфон Moycle InnovaGoods
-42 %
Влезте във форма с InnovaGoods и техните нови спортни и фитнес стоки, като Автоматична Поставка за Смартфон Moycle InnovaGoods! Открийте широка гама от висококачествени продукти, които се отличават със своята функционалност, ефикасност и иновативен дизайн. Идеални за подобряване на формата ви и за ф..
36.86лв. 63.59лв.
Акумулаторна Безжична Мини Ръчна Прахосмукачка Recuum InnovaGoods Акумулаторна Безжична Мини Ръчна Прахосмукачка Recuum InnovaGoods
-42 %
InnovaGoods предлага най-новите стоки за дома, като Акумулаторна Безжична Мини Ръчна Прахосмукачка Recuum InnovaGoods Home Houseware! Открийте широка гама висококачествени продукти, които се отличават със своята функционалност, ефикасност и иновативен дизайн: осветление, съхранение, декорация, клима..
75.83лв. 130.80лв.
Акумулаторна прахосмукачка за кола O16726 Акумулаторна прахосмукачка за кола O16726
-42 %
НОЩНА БЕЗЖИЧНА ПРАХХУМКАЧКА ЗА АВТОМОБИЛ ДО 120W ЕДИН ОТ НАЙ -ГОЛЕМИЯТ МОЩНОСТ Y НА ПАЗАРА - прахосмукачката има мощност до 120W ! да огромна мощност в малко устройство , продуктът също не изисква връзка към захранването. То има вградена батерия, която е достатъчна за почистване на цялата кола ! Не..
52.84лв. 91.14лв.
Акумулаторна Ръчна Прахосмукачка с 3 Аксесоара Hancuum InnovaGoods Акумулаторна Ръчна Прахосмукачка с 3 Аксесоара Hancuum InnovaGoods
-42 %
InnovaGoods предлага най-новите стоки за дома, като Акумулаторна Ръчна Прахосмукачка с 3 Аксесоара Hancuum InnovaGoods Home Houseware! Открийте широка гама висококачествени продукти, които се отличават със своята функционалност, ефикасност и иновативен дизайн: осветление, съхранение, декорация, клим..
84.29лв. 145.40лв.
Винтидж проектор за смартфони Lumitor InnovaGoods Винтидж проектор за смартфони Lumitor InnovaGoods
-42 %
Ако сте фенове на света на джаджите, InnovaGoods ви предлага най-добрите и оригинални стоки за дома, автомобила, пътуването, децата, технологиите, забавление и др.! Открийте широка гама от висококачествени продукти, които се отличават със своята функционалност, ефикасност и иновативен дизайн, като В..
34.85лв. 60.11лв.
Държач - черна стойка за телефон Държач - черна стойка за телефон
-42 %
СТОЙКА / ДЪРЖАЧ ЗА ТЕЛЕФОН УНИВЕРСАЛЕН - представената поставка за телефон е универсален продукт, който работи перфектно Ще се докаже както по време на ежедневни дейности у дома, така и по време на пътуване и дори в офиса. УДАРЕН И НАДЕЖДЕН - опората за телефона е изработена от висококачествен мате..
2.17лв. 3.75лв.
Показани 1 от 12 | 63 (6 Страници)

За автомобили и телефони, зарядно за телефон, стойка за поставяне на телефон на таблото на автомобила, държач за свободни ръце. Всякакви удобства за шофьори.

В магазин o-gift.eu ще откриерте полезни и забавни предмети, подходящи за семейни подаръци, за вашето хоби, за изненади на приятели и роднини. Забавлявайте се, почивайте си, спортувайте, гответе и ремонтирайте с нас - www.o-gift.eu!

Тук ще намерите това което ви трябва за вашата баба, дядо, дете, жена, мъж и даже за домашния си любимец. За мама, татко и дете – дом, забавления и спорт от сърце!